Kid Erikssons kärlekslycka med flickvännen Maja Rosén

Kid Eriksson och Maja

Kid Eriksson är son till det före detta kändisparet Thomas ”Orup” Eriksson och Sofia Wistam.
Nu visar mamma Sofia upp sonens kärlekslycka med flickvännen Maja Rosén.

År 1989 gifte sig artisten Thomas ”Orup” Eriksson, 61, med programledaren Sofia Wistam, 54. Två år efter bröllopet föddes sonen Kid Eriksson, 29, som blev deras enda gemensamma barn. 1996 gick nämligen Thomas och Sofia skilda vägar.

Precis som sin pappa jobbar Kid med musik. Han är en av medlemmarna i musikgruppen Tjuvjakt som slog igenom för tre år sedan med låten Tårarna i halsen. Sedan dess har gruppen levererat flera hits, som bland annat G-unit och Canada Goose.

Hösten 2019 dök Tjuvjakt upp i rutan i ett avsnitt av Så mycket bättre. Tillsammans med artisten Petter Askergren, 46, framförde de en tolkning av Kids pappas låt Stockholm.

Kids relation till Sofia och Orup

När det kommer till privatlivet verkar det som att Kid Eriksson har en väldigt nära relation till både sin mamma och pappa. På Sofia Wistams Instagram-konto dyker han upp titt som tätt och hon talar alltid väldigt gott om sin son.

Pappa Orup har flera gånger berättat hur stolt han är över sonen och det råder ingen tvekan om att han tycker att det är kul att Kid har valt att gå i hans fotspår.

– Jag är så extremt stolt, han har valt sin egen väg utan att jag någonsin försökt trycka det på honom, sa Thomas ”Orup” Eriksson till Hänt förra sommaren.

Kärlekslyckan med Maja Rosén

Kid pratar sällan om sitt privatliv och fokuserar hellre på att jobba med musiken än att ställa upp på intervjuer. På Instagram får följarna dock en inblick i hans liv och på många av bilderna syns en och samma kvinna.

Nu visar mamma Sofia Wistam upp sonens kärlekslycka med flickvännen, som heter Maja Rosén, 21.

”Fin son och fin Maja”, skriver Sofia intill en bild på paret.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Gänget verkar ha firat midsommar ihop och på Instagram har även Kid lagt upp en bild på Maja.

”Min bae i en fucking krans. GLAD PÅSK”, skriver han i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram