TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kid Erikssons kärleksfulla ord till mamma Sofia Wistam

04 apr, 2020 
Kid och Sofia Wistam
Tjuvjakt-medlemmen Kid Eriksson är Sofia Wistams äldsta son.
Nu hyllar artisten sin mamma i ett inlägg på Instagram.
Annons
Bianca berättar om succén med PernillaBrand logo
Bianca berättar om succén med Pernilla

År 1989 gifte sig artisten Thomas ”Orup” Eriksson, 61, med programledaren Sofia Wistam, 53. Två år efter bröllopet fick makarna sonen Kid Eriksson, 29. 1996 gick Sofia och Orup skilda vägar och sedan dess har de båda hittat kärleken på nytt på varsina håll.

Kid har valt att gå i sin pappas fotspår och jobbar idag som artist. Han är nämligen en av medlemmarna i den framgångsrika musikgruppen Tjuvjakt, som ligger bakom hits som Tårarna i halsen och G-unit och Canada Goose.

Pappa Orup är glad över att dela musikintresset med Kid men är samtidigt lite orolig över att sonen har valt att ge sig in i en väldigt tuff bransch.

– Jag har såklart en oro för Kid när det gäller de sämre perioderna som kommer att komma. Man måste verkligen hålla i för att hålla på så länge som jag har, berättade artisten för Hänt i somras.

Orups oro för sonen Kid

Sofia Wistam verkar ha en väldigt nära relation med Kid. Mor och son jobbar även tillsammans en del då Kid Eriksson är personen som klipper ihop podcasten Wahlgren och Wistam, som Sofia driver ihop med Pernilla Wahlgren, 52.

Annons

Kid har också varit med i ett avsnitt av mammans program Sofias Änglar, som sänds på Kanal 5. Sofia kallade in honom för att hjälpa en familj med att färdigställa låtar som deras avlidne sons påbörjat. Tack vare Kids hjälp fick familjen möjlighet att lyssna på musiken som sonen aldrig hann skriva klart.

– Det är ett av de starkaste avsnitten vi gjort. Att han var med oss där och då, med hans röst. Han var där, sa Sofia i podcasten i samband med att avsnittet visades på tv.

Kid om mamma Sofia

Nu får följarna återigen en inblick i Sofia och Kids fina relation. På Instagram har artisten delat med sig av en bild tillsammans med sin mamma och mormor.

”Varför ser jag ut som Gollum? Och hur hållkäften-vacker är inte min kära mor på den här bilden?”, skriver Kid Eriksson i bildtexten.

I kommentarsfältet hyllas han för orden om mamma Sofia Wistam.

”Underbart att du kan tycka & uttrycka detta om din mor”, hälsar en person.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons