Kicken om sin träff med Jessica: Vi satt på ett hamburgerställe

23 dec, 2016 
https://image.hant.se/FullSizeReghjknder-122x150.jpeg.jpg?imageId=4948280&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnéa Geijer
De har varit vänner i åratal. Nu har rykten om en romans mellan Kicken och Jessica Wahlgren florerat.
Annons

Efter att att ha setts tillsammans på en restaurang på Kungsholmen har rykten florerat att Christian “Kicken” Lundqvist, 45, och Jessica Wahlgrens, 41, vänskap har utvecklats till något mer.

– Det såg väldigt gulligt ut och hon strålade och skrattade, berättar en källa för Hänt.

Jessica var tidigare gift med Linus Wahlgren. Paret har dottern Linn och sonen Colin tillsammans.

Men när Hänt kontaktar Kicken reder han snabbt ut röran.

– Nej den storyn måste jag tyvärr tokdöda, men det var ju skönt att de inte sa något i stil med att vi bara hade ögon för varandra och satt och pussades åtminstone, utbrister han med ett skratt.

Han förklarar att han är förvånad att ryktet kommer just nu, för han och Jessica har varit ute tillsammans på betydligt finare och längre luncher tidigare.

– Vi satt i mjukisbyxor och verkligen åt i all hast på ett hamburgerställe precis på min gata. Så den bilden var ju verkligen förskönad, de har ju inte Lady och Lufsen-dukar direkt, skrattar han.

Kicken står nära hela familjen Wahlgren, speciellt bästa vännen Niclas.

Han understryker att han och Jessica har känt varandra jättelänge och därför står varandra nära, men att vänskap är allt det handlar om.

Annons

– Jag känner ju alla Walgrenarna. Vi är lite samma gäng lixom, så jag uppskattar verkligen att du ringer och frågar istället för att ta det för sanning, säger han innan han tillägger med ett skratt:

– Det är ju inte som att man skulle skjuta sig själv, det finns ju värre att bli ihopparad med, men det blir ju ändå lite kymigt när det är snudd på familj.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons