Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Khloé Kardashians nya bilder på dottern får alla att häpna

01 nov, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Nya bilder på Khloe Kardashians dotter True från Halloween
Khloe Kardashian firade Halloween tillsammans med familjen i veckan och dottern True fick för första gången klä ut sig, nu tappar alla hakan över hur söt hon är på bilderna.
Annons

Hos familjen Kardashian var år 2018 en ordentlig babyboom då de fått tillökning gånger tre under året som gått. Kim Kardashian, 38, fick sitt tredje barn med maken Kanye West via surrogatmamma i våras, dottern Chicago. Strax efter det fick den yngsta systern Kylie Jenner, 21 sitt första barn i hemlighet tillsammans med pojkvännen Travis Scott. Och bara veckor efter att båda systrarna fått döttrar så var det äntligen dags för Khloé Kardashian, 34, att föda sitt första barn som hon längtat efter i flera år. Tillsammans med Tristan Thompson välkomnade hon dottern True i april, mitt i förlossningen hamnade paret i ett otrohetsdrama som gjorde att de fick en ostadig start på familjelivet.

Men det verkar ha ordnat upp sig längs vägen, dottern True har nu blivit sex månader gammal och familjen tillbringar all tid tillsammans. När Halloween förekom i veckan delade Tristan Thompson dessutom med sig av sin första bild på hela familjen, en bild på honom, Khloé Kardashian och True tillsammans, postade han på sin instastory.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Khloé Kardashians och Tristan Thompsons gemensamma dotter True har redan fått många fans och varje gång hennes föräldrar publicerar bilder på sina sociala medier så öser alla på med kärlek i kommentarsfältet. Gång på gång slås fansen av hur otroligt söt True är och ju äldre hon blir desto mer delar hennes föräldrar med sig av bilder och videos på henne. Men de senaste bilderna som Khloé Kardashian delat slår alla rekord. I veckan var det Halloween-firande och som vanligt tar familjen Kardashian detta till en helt ny nivå.

Förutom att hela familjen som vanligt samlades för att klä ut sig och fira högtiden tillsammans så hade Khloé Kardashian och dottern True en egen fotosession. Tillsammans tog de bilder utklädda till tigrar och enhörningar, sedan fick True stå ensam i fokus utklädd till gris, panda och får.

“Glad Halloween! Det är vår första Halloween tillsammans. Hon är för söt att klä uu! Döm mig inte, jag har ännu fler kostymer att visa upp”, skriver Khloé Kardashian på sin Instagram. 

Khloé Kardashian erkänner att hon gått till en överdrift med bilderna på dottern, men hennes fans har ingenting emot att hon delar med sig. Tvärtom snarare, detta var någonting som fansen fullkomligt älskade.

“Den här lilla ängeln är den sötaste någonsin”, skriver en i kommentarsfältet.

“Omg jag får fjärilar i livmodern”, skriver en annan.

Sötaste bilderna i världen”, skriver en tredje.

Foto: Instagram, IBL

Annons