Idol 2023 marknadsföring banner

Khloé Kardashians nya beslut om Jordyn Woods efter otroheten

17 jun, 2019 
AvStina Dahlgren
Khloé Kardashian, Tristan Thompson, Jordyn Woods
Khloé Kardashian och Tristan Thompson gick skilda vägar efter att han hade varit otrogen med familjevännen Jordyn Woods. Nu avslöjas det vilken relation de två kvinnorna har idag.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och basketstjärnan Tristan Thompson, 28, hade ett kort och turbulent förhållande.

För några veckor sedan fyllde parets gemensamma dotter True 1 år. Strax innan hon kom till världen spreds filmer där Tristan Thompson syntes närgången med flera olika tjejer. Otrohetsskandalen var ett faktum men Khloé Kardashian valde trots det att stanna vid sin pojkväns sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Khloé Kardashian och Tristan Thompson pussas
Innan Tristans otrohet var allt frid och fröjd mellan paret.

Tristan Thompson otrogen med Jordyn Woods

I början av året kom nästa skandal. Tristan Thompson ska nämligen ha varit otrogen igen – den här gången med 21-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta systern Kylie Jenner, 21.

Annons

Detta blev droppen som fick bägaren att rinna över och efter två års förhållande gjorde Khloé Kardashian slut med Tristan Thompson.

Jordyn Woods på röda mattan
Tristan ska ha kysst Jordyn på en fest.

När Jordyn Woods valde att tala ut om skandalen i programmet Red table talk menade hon att mycket inte stämde. Hon dementerade att hon skulle ha dansat närgånget med Tristan Thompson, att de hade haft sex och att hon överhuvudtaget skulle ha flörtat med honom. Däremot medgav hon att han hade kysst henne i slutet av kvällen.

En ilsken Khloé Kardashian twittrade att Jordyn Woods ljög i programmet och att hon var anledningen till att hennes familj splittrades. Senare bad hon om ursäkt och la skulden på Tristan Thompson istället.

Khloé Kardashians beslut efter otroheten

Efter en lång paus har Kylie Jenner och Jordyn Woods börjat prata med varandra igen, men de är långt ifrån de bästisar de en gång var.

Annons

– Kylie och Jordyn är vänskapliga, men de kommer aldrig att bli så nära varandra som de var tidigare, säger en källa till People.

Khloé Kardashian däremot ska enligt uppgifter vägra att prata med Jordyn Woods igen.

– Khloé vill aldrig mer se Jordyn igen, säger en källa till People.

Khloé Kardashian med dottern True
Numera är det Khloé och True som är en egen liten familj.

FOTO: Instagram, TT

Annons