Khloe Kardashians avslöjande efter läkarens intima fråga: "Mycket allvarliga saker"

Khloe Kardashians avslöjande efter läkarens intima fråga: "Mycket allvarliga saker"

Khloé Kardashian har öppet berättat om sina svårigheter att bli gravid, men när äktenskapet med Lamar Odom fallerade avbröt hon sina fertilitetsbehandlingar, utan att berätta för honom...

Kim Kardashian, 36, vill att hennes lillasyrra Khloé Kardashian, 32, ska bära hennes tredje barn eftersom hennes två tidigare graviditeter och förlossningar varit så svåra. Khloé Kardashian är helt med på idén och i ett klipp från säsongsfinalen av “Familjen Kardashian” som släpptes igår besöker systrarna en fertilitetsklinik för att se om det är möjligt för Khloé att bli surrogatmamma. Då smyger det sig fram att lillasyster Kardashian ”fejkförsökt” att bli gravid med exmaken, forna basketproffset Lamar Odom, 37.

I klippet från ”Familjen Kardashian” avslöjar Khloé att hon avbröt sina fertilitetsbehandlingar utan att säga något till sin man.

Khloé gick på fertilitetsbehandlingar under det stormiga äktenskapet med Lamar Odom eftersom hon har svårt att bli gravid på naturlig väg, men eftersom förhållandet inte var bra avbröt hon behandlingen utan att berätta något för maken.

– Jag var gift men omständigheterna var inte de bästa, så jag fortsatte låtsas om att jag gjorde det, avslöjar hon för läkaren och fortsätter berätta att hon inte ville ha ett barn med Lamar Odom:

– När jag gjorde mina fertilitetsbehandlingar, var det mer för Lamars skull. Jag var tvungen att sluta eftersom det hände så mycket allvarliga saker i vårt äktenskap. Jag vet att det inte var rätt tillfälle att sätta ett barn till världen då, och jag tror att jag har gjort mycket för att täcka upp för honom, även om det såg ut som att det var jag som var problemet. Men jag var okej med att bära den bördan på mina axlar eftersom han hade mycket allvarligare problem att ta hand om.

Lamar Odom och Khloé Kardashian var gifta i sex år.

Lamar Odom missbrukade under de sex åren han var gift med Khloé Kardashian. När hon sedan valde att ta ut skilsmässa gick det snabbt utför för det forna basketproffset. I oktober 2015 fann man honom medvetslös på en bordell efter en överdos. Han låg i koma och fick flera strokes och njurproblem. Ett tag var det osäkert om han skulle överleva, men han återhämtade sig mirakulöst nog och fick lämna sjukhuset efter tre månader.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN