Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé Kardashian ryter ifrån efter Kourtneys påhopp: ”Gör mig förbannad”

Khloé Kardashian och Kourtney Kardashian i bråk

Kourtney Kardashian pikar lillasyster Khloé Kardashian öppet på Instagram. Nu får hon svar på tal.

Familjen Kardashian är inte direkt kända för att vara den lugnaste familjen i Hollywood. Sedan deras realityserie med just namnet Familjen Kardashian drog igång 2007 har tittarna fått se både otrohetsskandaler, vårdnadstvister, extrema familjebråk, förlossningar och skilsmässor passera revy om vartannat.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

På Instagram är de öppna med vad de tycker och tänker och kommenterar ofta varandras bilder, både på gott och på ont. Den här gången är det storasyster Kourtney Kardashian, 39, som passar på att pika lillasyster Khloé Kardashian, 34. 

Kourtney har lagt upp en bild på Instagram föreställandes sig själv med håret i stram hästsvans och läpparna målade med rött läppstift.

”Khloé gör mig förbannad idag”, har hon skrivit under. 

Khloé är inte sen med att själv kommentera bilden, men det är ett något kryptiskt svar hon ger.

”Ok men seriöst, Jag tittade inte på fotot förrän nu. Du ser faktiskt ganska perfekt ut. Jag menar fortfarande vad jag sa.”

Fansens undran efter Khloé Kardashians kommentar

Nu vill såklart fansen veta vad bråket handlar om, och vad det är Khloé har sagt till systern som gjort henne så arg att hon tillägnar ett inlägg på Instagram åt bråket. 

”Vad sa du Khloé?”

”Men Khloé berätta vad du sa nu?”

”Khloé varför har du gjort henne sur?” skriver de under bilden.

Det är inte första gången systrarna bråkar öppet med varandra på sociala medier. När det årliga julkortet med familjen skulle tas 2017 slutade det hela med att Kourtney rusade ut från fotograferingen efter ett bråk med Kim Kardashian, 38. På Twitter frågade en följare Khloé vem av systrarnas sida hon stod på i bråket.

”Jag ville bara ha fred”, svarade Khloé då.

Kourtney twittrade då och menade att så inte var fallet, vilket fick Khloé att gå i taket. 

”Vänta, nu, är du seriös? Vill vi gå in på varför vi alla var irriterade på dig? Vill du ta det här på Twitter?” skrev hon då. 

LÄS MER: Så mycket kostar Kim Kardashian och Kanye Wests barnflickor

LÄS MER: Har spenderat 4 miljoner – för att se ut som Kim Kardashian

FOTO: Rex

SENASTE NYTT!