TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Keyyo: "Mina barn ska aldrig skämmas för sitt ursprung"

15 mar, 2017 
AvLotta Gray
Keyyo räcker lång näsa åt mobbarna med sina 350 000 fans. Men tiden i skolan har satt sina spår.
Annons

Hon använder humorn som vapen. Youtube-stjärnan och influensern Kristina ”Keyyo” Petrushina, 20, har drygt 350 000 följare på sin Youtubekanal och ses som jurymedlem i “Talang” i vår. Men bakom det leende fasaden döljer sig mycket smärta sedan hon var yngre. Hon blev mobbad under många år och fann inte ro förrän i åttonde klass.

– Jag kom från Ryssland till Dalarna när jag var åtta år och var en av de första invandrarna i byn. Det var riktigt jobbigt och jag skäms idag över att jag då skämdes över mitt ursprung, Det ska aldrig mina barn behöva göra, berättade hon nyligen i “Framgångspodden“.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Keyyo, alias Kristina Petrushina på Guldtuben

Numera är hon hyllad av tusentals unga fans och hon använder sin plattform till att skapa både debatt och skratt runt aktuella ämnen och får frågor från plågoandarna om att ses och fika, vilket hon bestämt tackar nej till.

–  Varför är hon så konstig? varför håller hon på att filma sig själv? Och  jag minns när vi var och badade med klassen och en kille sa: “du som är så tjock, hur ska du få plats i rutchkanan?”, det är sådant som sitter kvar.

Foto: IBL

Annons