LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kevin Walker satsar på familjelivet – köper drömvilla för 6,5 miljoner

04 mar, 2015 
Johnny Axelsson
Efter att ha tagit upp GIF Sundsvall till Allsvenskan lämnar nu Kevin Walker klubben – för att satsa på både familjelivet och karriären i Stockholm.
Annons

Kevin Walker, 25, som till vardags spelar fotboll på elitnivå, gjorde succé i “Idol” 2013 där han även stod som segrare och sjön låten Belong. I flera år har han bott i Norrland och spelat för GIF Sundsvall innan Stockholmslaget Djurgården den 5 november förra året meddelade att man värvat fotbollsspelaren inför säsongen 2015.

Nu har Kevin och hans gravida flickvän My Sandberg, 25, som väntas föda i april, äntligen hittat sitt drömboende i huvudstaden. Enligt ska paret bosätta sig i Vendelsö, strax söder om Stockholm där de nu också är folkbokförda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“De har precis flyttat in i ett hus byggt 2007 på 190 kvadratmeter. De betalade 6,5 miljoner kronor för huset”, skriver tidningen.

ab68353439.jpg
Kenny Walker med flickvännen My Sandberg. Foto: IBL

Enligt Hemnet så tillhör en tomt på 731 kvadratmeter och villan har 6 stycken rum. Här finns det alltså gott om plats att inreda ett utav rummen till det kommande kärleksbarnet. Kevin har tidigare sagt att han gärna vill gifta sig, men något sista minuten-bröllop innan barnet anländer är dock inte aktuellt.

Musiken vill Kevin fortsätta med samtidigt som han ska prestera i sitt nya fotbollslag.

Att han ser fram emot ny stad, lag och bebis går det inte att ta miste på.

– Jag har de bästa åren framför mig!

Andra läser också:

Annons