TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kevin Borg bearbetar skilsmässan genom musiken: "Det var tufft, but I'm back"

27 feb, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Nyskilde Kevin Borg hatar att bråka. Nu skriver han av sig känslorna i en ny låt.
Annons

Det är inte mer än ett par månader sedan Kevin Borg, 29, flyttade tillbaka till Malta efter skilsmässan från Sofia Lundgren, 29. När Hänt springer på honom under Grammisgalan i Stockholm berättar han att det troligtvis kommer bli många resor fram och tillbaka framöver. Bland annat skriver han nu låtar tillsammans med artistkollegan Alexander Vasiliou, 25.

STOCKHOLM 2010-02-04. Galapremiär för musikalen Grease - den svenska versionen. På bilden: Kevin Borg med sin fästmö Sofia. Foto: Patrik Jonsson Code: 2085 COPYRIGHT STELLA PICTURES
Kevin Borg med exhustrun Sofia Lundgren innan kärleken tog slut.

– Jag fokuserar mycket på jobb nu och jag har skrivit min nya låt “Young at heart” som snart släpps på Malta, säger den forne “Idol”-vinnaren, vars popularitet ökar i bland annat Japan.

Slutet på hans och Sofias åttaåriga kärlekssaga var ett faktum i somras. Och genom nya singeln har han kunnat bearbeta en del av det han gått igenom.

Annons

– Det är en väldigt emotionell låt och det känns bra att jag har skrivit den. Det är inget illa menat åt någon. Det är skönt när man kan uttrycka sina känslor via musiken. Det är det som vi har till vår fördel. Samtidigt önskar jag alla väl. Jag hatar att bråka med folk men man måste gå vidare.

Det märks att han inte vill gå in för mycket på detaljerna bakom separationen, men en sak kan han säga säkert:

– Det var tufft, but I’m back.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons