Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenzas rädsla efter sjukdomsbeskedet: ”Tårarna bara rinner”

Kenza Zouitens hund har insjuknat

Kenza Zouiten Subosic har varit överlycklig sedan gravidbeskedet men i ett inlägg på Instagram berättar hon nu att vardagen har kastats upp och ner.

Att influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, och hennes make Aleksandar Subosic, 33, väntar sitt första barn kan inte ha undgått många. Sedan paret delade med sig av de glädjande nyheterna har bloggerskan pratat ofta och öppet om hur de fick kämpa för att bli gravida.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nyligen berättade Kenza i sin podcast Kenza & Dani – När livet händer om hur graviditeten har påverkat relationen till maken Aleks.

– Om jag och Aleks hade någon typ av sexuell spänning kvar mellan oss så tror jag att den är borta nu, säger hon och skrattar.

För Hänt berättade hon sedan vidare om hur relationen har förändrats, men till det bättre.

– Om något så har den bara blivit starkare. När man går igenom svåra saker som ett par och tar sig ur det så blir man starkare ihop. 

Kenzas tragiska besked

Men efter en tid av glädje kantas familjens vardag nu av ett sorgligt besked. Igår fick bloggerskan nämligen reda på att hennes hund, Armani, eller Mani som hon kallar honom, inte är frisk. Kenza har haft chihuahuan i hela elva år och han har kommit att bli en familjemedlem.

”Min lilla älskling. Imorse upptäckte de ett blåsljud på Manis hjärta och vi gick vidare med blodprov. Nu ringde de och sa att två levervärden (gallsyror?) är förhöjda vilket kan tyda på att levern inte funkar som den ska. Leversvikt? Två helt separata grejer så nu ska vi gå vidare och kolla med ultraljud på både lever och hjärta. Detta kan vara orsaken till varför han är så trött hela tiden..”, skriver Kenza på Instagram.

I somras berättade 27-åringen att Mani har drabbas av hudsjukdomen Alopecia som gör att han fläckvis tappar päls. Men den här gången kan det alltså vara mer allvarligt än så. Nu ber hon sina följare om hjälp och råd:

”Någon som varit med om samma? Vad var det? Vad gör man? Försöker tänka att det inte är någon fara men jag är så jävla rädd att förlora honom. Vet att han börjar bli till åren men det gör det inte lättare för det. Tårarna bara rinner medan jag ligger och klappar honom”.

Nu hoppas vi att Mani snart mår bra igen!

LÄS MER:Så har Kenzas och Aleks relation ändrats efter graviditeten

LÄS MER: Kenzas vädjar om råd – hunden Mani drabbad av hudsjukdomen alopecia

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN