Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kenzas ärliga ord om tårarna – därför bröt hon ihop

18 aug, 2018 
AvOla Brising
Sjukskriven sedan februari. När Kenza Zouiten nyligen jobbade en hel dag var det så utmattande att hon föll i tårar.
Annons

Bloggaren och entreprenören Kenza Zouiten, 27, hade en riktigt tuff början på 2018. Först förlorade hon sin pappa. I sin blogg skrev hon öppenhjärtigt om den stora sorg hon kände efter hans bortgång. Kort därpå fick hon dessutom diagnosen hypotyreos, det vill säga nedsatt sköldkörtelfunktion. Kenza är tvungen att äta medicin för att dämpa symptomen, som i hennes fall är trötthet, nedstämdhet och håravfall.

På grund av detta sjukskrev hon sig också redan i februari från sitt klädföretag Ivyrevel och trappade ner till att jobba halvtid som influencer. Några stora kampanjer har hon inte heller gjort sedan dess.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu har Kenza börjat jobba på allvar igen. Närmare bestämt har hon ett samarbete med ett sportklädesmärke. Och tydligen tar det hårt på henne. För i sin blogg skriver Kenza att hon blev så utmattad av en heldags jobb att hon brast i gråt då hon kom hem på kvällen:

Annons

”Jag hade tänkt blogga igår kväll när jag kom hem men var alldeles för trött i både kropp och hjärna efter dagen. Alltså verkligen helt utmattad, jag satt och grät samtidigt som jag åt min pizza haha.”

Hon förklarar:

”Har ju inte direkt haft jättemånga sånna här heldagar med plåtning osv sedan jag tog en paus från jobb i februari, så jag antar att kroppen behöver vänja sig igen.”

Trots att det var väldigt ansträngande att bli plåtad hela dagen så verkar Kenza dock nöjd med att ha börjat jobba igen. Hon är riktigt nöjd med bilderna som togs och sammanfattar det hela:

”Hade iallafall SJUKT kul igår!!!!”

För ett drygt år sedan gifte sig influencern med Aleks Subosic, 33, och nyligen firade de sin första bröllopsdag med en stor fest på en restaurang i Stockholm med sina nära och kära. Där och då lät Kenza även tatuera in parets bröllopsdatum på sin arm i Aleks handskrift.

LÄS OCKSÅ:

Annons