Idol 2023 marknadsföring banner

Kenza Zouitens svar efter kritiken mot bilderna på Nikola

06 sep, 2019 
Kenza Zouiten och sonen Nikola
Kenza Zouitens son Nikola har visats upp en hel del i bloggerskans sociala medier-kanaler sedan han föddes. Detta har lett till att den nyblivna mamman kritiserats av sina följare – nu väljer hon att försvara sitt beslut.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Det var i juni som Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, blev föräldrar till sitt första barn. Sonen fick namnet Nikola och bloggerskan har vid flera tillfällen uttryckt sin glädje över att äntligen vara mamma.

Innan Nikola föddes pratade Kenza om sina tankar kring att visa upp honom i sociala medier samt på bloggen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att Kenza var skeptiskt till att exponera Nikola i sociala medier är hennes Instagram-flöde numera fyllt av bilder på den nyfödde pojken. Detta har lett till en del kritik i kommentarsfältet.

”Vänligen respektera att han är en människa, att han är sårbar och inte har möjlighet att säga till när han vill bli exponerad”, skrev en person i en kommentar till ett inlägg på Kenzas blogg.

Kenza Zouitens tankar kring bilderna på Nikola

Efter att ha fått frågor om varför Kenza Zouiten väljer att dela med sig av så många bilder på sin son väljer hon nu att besvara kritiken i ett nytt inlägg på sin blogg.

Annons

”Precis som jag sa när jag var gravid så pratade jag och Aleks om att vi eventuellt skulle visa honom i början när han är liten bebis och så blev det. Jag har sett att jag fått kritik för det och jag tycker själv att hela grejen med att visa eller inte visa är svår”, skriver Kenza och fortsätter sedan:

”Jag är ju så fruktansvärt stolt över honom och vill visa upp honom för hela världen precis som många andra mammor (och jag ser självklart till att bara posta bilder som jag känner att han i framtiden inte kommer finna kränkande), samtidigt som jag tycker att han ska få bestämma själv om han vill vara med eller inte”.

Enligt Kenza Zouiten är det viktigaste att båda föräldrarna är överens i frågan, vilket hon och maken Aleks är.

”Vi känner fortfarande att vi i takt med att han växer upp och får sitt personliga utseende kommer sluta posta tydliga ansiktsbilder. Kanske ändrar vi oss, men jag tror inte det”, skriver hon.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons