LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenza Zouitens oro efter besvären med sonen: “Kippar efter andan”

20 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Kenza Zouiten om sonen Nikola
Det har gått strax över två månader sedan bloggaren Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic fick sonen Nikola. Nu berättar Kenza om sonens utveckling och avslöjar att den första tiden inte varit helt enkel.
Annons

Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Det var när bloggaren och influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, var på semester i Maldiverna i början av året som hon avslöjade att hon var gravid. Extra glädjande var beskedet eftersom paret länge försökt få barn.

Den 14 juni föddes äntligen sonen som har fått namnet Nikola.

Sedan pojken kom till världen har den nyblivna mamman flitigt publicerat bilder på sin son på sina sociala medier. I början av augusti när Nikola hade hunnit bli sju veckor gammal publicerade hon till exempel en där sonen ligger omlindad i en morgonrock och tittar in i kameran.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hur ska jag NÅGONSIN kunna säga nej till det här ansiktet, jag är så kär i den här lilla killen, det känns som mitt hjärta kommer att explodera varje gång jag ser på honom. Det var honom som vi hade väntat på hela tiden… Jag är så glad och tacksam”, skriver Kenza till bilden.

I ett nytt blogginlägg skriver Kenza att Nikola hunnit bli två månader nu och att hon ser hur han börjar bli stor, både till utseende och storlek men också utveckling. Hon berättar att han ofta ler och skrattar både åt sina föräldrar och åt andra människor och han rullar från mage till rygg.

Annons

”Livet med Nikola rullar alltså på och vi alla tre mår bra! Vi har fortfarande svårt att förstå att han är vår. Vet inte hur många gånger per dag vi tittar på honom och sen på varandra och ba ”åh…. han är så fin”. Världens finaste gladaste Nikola”, skriver Kenza Zouiten Subosic på bloggen.

Kenza Zouiten Subosic om problemen med sonen

Men trots att det överlag är frid och fröjd så erkänner Kenza att det varit lite problem.

”Vi har dock haft lite problem med magen senaste veckorna, jag misstänker att det kommer för mycket mjölk när han äter för han hostar och kippar efter andan och sväljer mycket luft”, skriver Kenza och fortsätter:

”Lösningen har varit att amma honom lite mer upprätt, och vara noga med att rapa honom, + Miniform och ibland pysventil.”

Det blir heller inte många timmars sömn för den nyblivna mamman på grund av sonens matvanor.

”Jag har accepterat nu att han är en stor kille som växer fort och därför behöver mycket mat. Även om det är tufft ibland (speciellt eftersom att han inte är så förtjust i flaskan, dvs endast jag kan mata) så är jag glad över att allt ändå funkar och att han mår bra.”

FOTO: Instagram, TT/Jonas Ekströmer

Annons