Idol 2023 marknadsföring banner

Kenza Zouitens nya ord om gravidkampen med maken

19 mar, 2020 
Kenza Zouiten Sobosic
För bara nio månader sedan blev Kenza Zouiten Subosic mamma till sonen Nikola.
Detta efter att paret kämpat för att bli gravida under en längre tid.
Nu berättar hon om planerna för att utöka familjen ytterligare.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

I början av förra året avslöjade influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 28, att hon och maken Aleksandar Subosic, 34, väntade sitt första barn. I samband med avslöjandet delade Kenza med sig om parets tuffa kamp för att bli gravida. Under en längre tid hade de kämpat för att kunna utöka familjen, men helt utan resultat. Strax innan hon skulle påbörja det tredje IVF-försöket blev hon plötsligt gravid på naturlig väg.

Kenza gick mer än en vecka över tiden vilket gjorde graviditeten till en lång och utdragen väntan. Men i mitten på juni kom dagen som paret så länge hade längtat efter, sonen Nikola föddes.

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev Kenza till den första bilden på parets son.

Annons

Kenzas önskan om fler barn

Sedan dess har Kenza Zouiten Subosic flitigt delat med sig av bilder och uppdateringar om sonens utveckling. Nu senast skrev hon ett blogginlägg om Nikola som hunnit bli hela nio månader och sagt sitt första ord – nämligen ”mamma”. Att paret vill ha flera barn i framtiden om de kan, är något som Kenza tidigare delat med sig om.

– Vi är jätteglada och tacksamma för att det funkade med Nikola, men vi vill ha fler barn och det är ju ingen självklarhet att det går. Jag känner mig stressad eftersom man inte vet exakt när jag kommer hamna i klimakteriet. Det kan handla om nästa år i värsta fall, har hon tidigare sagt till tidningen Mama.

”Inget har hänt ännu”

I blogginlägget har Kenza nu även låtit följarna få ställa sina frågor, varav en av frågorna är just hur parets planer kring bebis nummer två ser ut.

”Den näst mest frågade frågan.. Som ni vet så har vi inte riktigt möjligheten att planera. Fick tillbaka min ägglossning/mens för 4 månader sedan men inget har hänt ännu”, skriver Kenza Zouiten Subosic och fortsätter sedan:

Annons

”Vi har dock varit på koll hos vår IVF-klink (även om jag blev “spontant gravid” så känns det skönt att träffa vår läkare som vet om hela vår historia) för att kolla läget på äggstockarna osv. Kan berätta om det en annan gång”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons