LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

17 jun, 2019 
Kenza Zouiten Subosic om betydelse bakom namnet till sonen
Det var i fredags som Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic blev föräldrar för första gången efter en tuff gravidkamp och lång väntan. Nu berättar bloggerskan om förlossningen.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Kenza Zouiten Subosic, 28, och hennes make Aleksandar Subosic, 33, kämpade länge för att bli gravida. När de till slut lyckades på naturlig väg blev de båda lyriska och sedan dess har fansen väntat med spänning till det beräknade förlossningsdatumet.

Men trots att det var sagt att sonen skulle födas den 9:e juni fick vi vänta ytterligare tolv dagar innan han till slut kom till världen. I ett inlägg på Instagram berättade Kenza Zouiten Subosic att hon äntligen blivit mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev Kenza intill en bild på sig själv tillsammans med sonen.

Då föddes Kenza Zouiten Subosics son

Kenza Zouiten har som väntat inte direkt varit flitig på att uppdatera sina sociala medier-kanaler sedan pojken föddes. Nu har hon dock valt att berätta lite kortfattat om förlossningen i ett inlägg på sin blogg.

Annons

”Och så kom han äntligen till världen, vår lilla son. Fredagen den 14e juni klockan 05:06 på morgonen drog jag ut honom med mina egna händer, en stark skrikande pojke på 54 cm och nästan 4,2 kg”, skriver Kenza i inlägget och fortsätter sedan:

”Jag var väldigt chockad direkt efter eftersom att krystningsarbetet var extremt långt och smärtsamt så det tog mig några minuter att förstå vad som precis hänt, men när vi klivit upp från pallen jag fött på och lagt oss i sängen så kom tårarna. Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår”.

Bloggerskan berättar vidare att hon kommer att delge fler detaljer om förlossningen vid ett senare tillfälle men att hon nu behöver vila och tillbringa mer tid med sin nya familj.

”Just nu behöver jag tid för att läka och smälta allt detta. Lära känna vår lilla älskling och allt runt omkring. Allt är så nytt och omtumlande på så många sätt och vis. Tack för alla fina meddelanden ni skickat”, skriver den nyblivna mamman Kenza Zouiten.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons