Idol 2023 marknadsföring banner

Kenza Zouitens besked: Därför lägger hon ner podcasten

05 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Kenza Zouitens poddcast läggs ned
Efter att podcasten tagit några veckors uppehåll berättar nu Kenza Zouiten Subosic och Danijela ”Dani” Pavlica i ett sista avsnitt att podcasten läggs på is. ”Tanken var att vi bara skulle ha ett sommaruppehåll men sedan så kom vi fram till att vi inte ska fortsätta podda”, förklarar Kenza i podden.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Den 14 juni i år födde Kenza Zouiten Subosic, 28, sitt och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, första barn. Strax efter förlossningen avslöjade paret att de valt att ge sonen namnet Nikola.

Under graviditeten delade Kenza flitigt med sig av bilder på sin växande mage. I podcasten Kenza & Dani – När livet händer berättade bloggerskan att hon haft tankar på att sluta blogga när hon väl blev mamma. Detta på grund av att hon inte ville exponera sitt barn för mycket. Strax innan förlossningen ändrade hon sig dock på den punkten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte hur det kommer bli men jag kommer inte sluta blogga i alla fall, utan hitta ett sätt att blogga på där jag kan berätta om mitt liv utan att visa upp barnet hela tiden, sa hon i podcasten.

Kenza Zouiten med sonen Nikola
Kenza Zouiten Subosic är numera mamma till sonen Nikola.

Kenza Zouiten om varför podcasten läggs ned

Nu meddelar Kenza att hon dock lägger något annat på is – nämligen sin podcast.

Annons

– Tanken var att vi bara skulle ha ett sommaruppehåll men sedan så kom vi fram till att vi inte ska fortsätta podda, säger hon i ett sista avsnitt av podcasten.

Innan sommaren sa bloggerskan och hennes podcastpartner Danijela ”Dani” Pavlica att de endast skulle ta en paus över sommaren. Många följare har undrat när de ska komma tillbaka, och Dani är orolig över att de nu ska bli besvikna och ledsna. Samtidigt hoppas de att folk ska ha förståelse för varför de väljer att lägga ner podcasten.

– Det finns inte tid helt enkelt och det är ganska svårt att ta hand om ett barn och jobba samtidigt. Det är inte bara podden vi jobbar med utan vi jobbar ju med annat också. Tyvärr så blev det podden som fick ryka, säger Kenza.

Sonen Nikola tar all tid

Hon har varit mammaledig sedan Nikola föddes, men trots det har hon hållt både bloggen och sin Instagram igång. Sin Youtubekanal däremot har även den fått ta stryk nu när hon lägger all fokus på sin nyfödda son.

Annons

– Jag försöker jobba sena kvällar när Aleks kommer hem och helger. Det är svårt men jag får ihop det i alla fall. Jag jobbar verkligen inte som jag gjorde innan eftersom att Nikola tar otroligt mycket av min tid på dagarna.

FOTO: Instagram

Annons