TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kenza om problemen efter sonens födsel – vädjar om hjälp

26 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Kenza Zouiten har drabbats av mjölkstockning och vädjar nu om hjälp från sina följare efter smärtorna och febern.
Sedan Kenza Zouiten Subosic födde sonen Nikola har hon öppet delat med sig av livet som nybliven mamma. Nu vädjar hon om hjälp av sina följare då hon de senaste dagarna drabbats av smärtor och feber. ”Blir inte bättre”, skriver Kenza på Instagram.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Det var en lycklig Kenza Zouiten Subosic, 28, som delade med sig av nyheten att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, blivit föräldrar för första gången. I ett inlägg på Instagram la hon ut en bild på sig själv med tårar i ögonen och sonen på bröstet.

”Den 14 juni klockan 05:06 kom denna stora pojke till världen och förändrade våra liv för alltid. Allting gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, kampen, smärtan. Tack för att du valde oss som föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev hon i inlägget.

Några dagar senare valde Kenza att bryta tystnaden om vad sonen skulle få för namn – och det blev Nikola. I ett blogginlägg förklarade Kenza att hon och Aleks var eniga om namnet tidigt under graviditeten, men att de väntade med att avslöja det för att de ville se sonen innan de bestämde sig helt. I mellannamn fick han namnet Moulay.

Annons

Kenza om smärtsamma besvären

Ända sedan födseln har Kenza Zouiten öppet delat med sig av det nya mammalivet, allt från amning och blöjbyte till känslor och tankar kring att ha en efterlängtad bebis hemma. När Nikola var en vecka gammal skrev Kenza att amningen gick bra, men att hon hade börjat uppleva en del besvär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Amningen har tack och lov funkat bra från start, även om det fortfarande gör ont när han börjar suga. Brösten har däremot gjort ont och varit riktigt hårda (jag åkte även på lite feber här om dagen) så fick rådet av min barnmorska att handmjölka ur lite i duschen och det hjälper! Det + varm vetekudde har varit guld”, skrev hon i ett blogginlägg.

Det har nu gått ett par dagar och smärtorna och febern har inte lagt sig. På Instagram story förklarar Kenza att hon fått mjölkstockning och att hennes besvär med feber och smärtor verkar hålla i sig. Därför vädjar hon nu sina följare om hjälp på vad hon ska göra för att bli av med problemen.

”Feber, ont i kroppen, spända bröst och ena är rödflammigt. Har testat alla tips jag fick av barnmorskan: värme, mjölka ur, pumpa, mata på den tutten som är värst, massera… haft problem i flera dagar nu och det blir inte bättre!”, skriver hon och tillägger:

”Ge mig era bästa tips”.

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons