Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza Zouitens ord om skönhetsingreppen hyllas av följarna

Kenza om skönhetsingreppen hon inte vill prova.

Kenza Zouiten Subosic berättar nu om sin syn på skönhetsingrepp och vad hon själv gör för att åldras långsammare. Efter orden hyllas hon av sina följare.

Kenza Zouiten Subosic, 27, har bloggat sedan hon var 15 år och har en stor och trogen läsarskara. Många tar hennes mode- och skönhetstips på största allvar. Därför är det flera som nu reagerar när Kenza markerar mot att använda olika ingrepp för att dölja hudens åldrande och fina linjer som uppstår naturligt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

På sin blogg skriver Kenza om hur hon ser på skönhetsingrepp. 27-åriga Kenza menar bland annat att hon måste förebygga för att inte linjerna i ansiktet ska synas – men det finns några saker som hon inte vill göra för att dölja dem.

Och man är ju inte 20 längre, nu måste jag boosta rejält med fukt för så fort min hud är minsta torr så syns linjerna mer. Jag tror dock inte att jag kommer vilja testa fillers, botox osv för att jämna ut linjerna. Det känns lite onödigt för det är ju ändå bara temporärt?“, skriver Kenza i ett blogginlägg.

Hon fortsätter:

Har dock massa vänner som kör det och är nöjda och visst ger det fint resultat, men jag vet inte.. Jag tror mer på fukt och på ansiktsbehandlingar som ger huden extra boost, iallafall för mig.”

Följarna stöttar Kenza

I kommentarsfältet är det många som håller med Kenzas åsikt om att hoppa över fillers. Många hyllar den naturliga looken.

Jag tycker det är snyggare att visa att man inte lägger så mycket energi och tid av sitt liv att tänka på sitt yttre“, skriver en person.

Du är klok! Hälsningar från en torr första rynkorna har kommit tjej med lite panik“, skriver en annan följare.

Åh hoppas verkligen att du fortsätter hålla dig borta från fillers! Att åldras är VACKERT!” slår en tredje fast.

LÄS MER: Kenza Zouiten i tårar efter påhoppen: ”Känt mig värdelös”

LÄS MER: Därför stoppar Kenza bröllopsgåvan till maken i sista stund

FOTO: Eero Hannukainen/IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN