Idol 2023 marknadsföring banner

Kenza Zouitens nya beslut – efter bilderna på sonen Nikola

23 jan, 2020 
Kenza Zouitens nya beslut om sonen Nikola – avslöjar kravet
Kenza Zouiten Subosic är en influencer som har många järn i elden.
Tidigare i veckan avslöjade Kenza att hon snart kommer att släppa en barnkollektion med kläder.
Sonen Nikola har varit med och fotats för kläderna, men under vissa premisser.
"En gräns vi har satt", skriver influencern på sin blogg.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Det var i början av förra året som influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, ut med att hon och maken Aleksandar Subosic, 34, äntligen lyckats bli gravida efter flera år av försök. Kenzas tuffa gravidkamp är något hon varit väldigt öppen med. Hon gick igenom IVF-behandlingar två gånger och när hon skulle påbörja sitt tredje försök blev hon istället gravid naturlig väg.

Sonen Nikola, som var otroligt efterlängtad, kom till världen 16 juni förra året. Och han har redan fått en hel del uppmärksamhet i sociala medier.

Kenza och maken på röda mattan
FOTO: Karin Törnblom/TT

Jobbar med riktiga proffs

Kenza har, som många andra influencers, många järn i elden. På Instagram har hon i veckan hintat om att hon snart kommer att släppa en ny barnkollektion. Men hon har ännu inte avslöjat hur, när, var och med vilka.

Annons

När hon var gravid med Nikola för cirka ett år sedan påbörjade hon arbetet med kollektionen, något som hon själv tyckt varit superkul.

“Så tacksam att jag fått denna chans. De jag jobbar med är riktiga proffs på barnkläder så varenda plagg blev perfekt”, skriver Kenza på sin blogg.

”En gräns vi satt”

Nikola har varit med och fotats lite, och då har Kenza varit noggrann med att en sak absolut inte ska synas på bild – ansiktet.

“En gräns vi har satt när det kommer till betalda plåtningar/bilder vi själva inte äger”, skriver hon och menar att det är upp till var och en att bestämma.

Men att detta beslut känns bäst för dem.

På plåtningen var det fyra fler barn i olika åldrar som fotades i kläderna från Kenzas kollektion. Och hon längtar massor efter att visa den för fansen.

“Ska bli så kul att visa er för det blev verkligen så himla fint”, avslutar hon på bloggen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons