Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenzas nya barnbesked – vändningen en vecka efter förlossningen

Kenza Zouiten Subosic om betydelse bakom namnet till sonen

Bloggerskan Kenza Zouiten berättar för första gången om den tuffa förlossningen. Hon avslöjar samtidigt sin och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics framtida barnplaner.
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Slå på ljud

Bloggerskan Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, blev nyligen föräldrar för första gången. I ett inlägg på Instagram la hon upp en bild på sig själv med den nyfödda sonen på bröstet.

”Den 14 juni klockan 05:06 kom denna stora pojke till världen och förändrade våra liv för alltid. Allting gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, kampen, smärtan. Tack för att du valde oss som föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev hon i inlägget.

Kenza Zouiten med sin son på bröstet direkt efter förlossningen

Glädjetårar hos bloggerskan Kenza när hon äntligen fick sin son.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Tufft att vara mamma

– Jag har blivit mamma till världens gulligaste lilla kille och det känns helt overkligt. Det är så mycket känslor och ärligt talat, allt är ju inte bara bra utan det har varit väldigt tufft sedan han kom. 

Kenza Zouiten om svåra förlossningen

Hon har bland annat drabbats av mjölkstockning och haft otroliga smärtor i underlivet efter förlossningen. I det senaste avsnittet av podcasten berättar hon för första gången mer om hur det var för henne att föda barn.

– Det var fruktansvärt, jag tappade fokus på att jag skulle föda ut min son, säger hon.

Krystningsvärkarna höll på i två timmar och det blev en utdragen kamp. Kenza berättar att hon till slut drabbades av panik.

– Jag vet inte vad jag ska göra, varför är det ingen som hjälper mig? Ser ni inte att jag håller på att dö? Det var sådana tankar i mitt huvud hela tiden. 

Fick stöd från Aleks Subosic

Maken Aleks var ett stort stöd under förlossningen, och familjen stannade två dagar på BB innan de åkte hem. På väg hem insåg Kenza att hon antagligen inte vill gå igenom samma sak en gång till.

Kenza Zouiten och maken Aleksandar Subosic tillsammans på röda mattan

Kenza tillsammans med maken Aleks.

– Jag var så här ”älskling, det blir nog bara ett barn för oss”.

Hon är medveten om att hon kan komma att ändra sig när den skräckfyllda och smärtsamma upplevelsen är lite längre bort i tiden.

– Nu har jag landat i det, jag har smält det och jag kommer glömma lite, men jag är fan rädd, säger Kenza Zouiten.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN