Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenzas följare häpnar efter upptäckten i nya bilden på Nikola

Kenza Zouiten Subosics följare häpnar efter upptäckten i nya bilden på sonen Nikola

Sedan Kenza Zouiten Subosic blev mamma för ungefär två månader sedan har hon flitigt delat med sig av bilder på sonen Nikola på sina sociala medier. I en ny bild på lilla Nikola reagerar nu många följare på en och samma sak.
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Slå på ljud

I början av året avslöjade bloggaren och influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, den glada nyheten att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntade barn. Extra glädjande var beskedet då paret länge försökt få barn.

Den 14 juni föddes sonen, som fått namnet Nikola. I ett inlägg på Instagram skrev Kenza om känslan av att äntligen ha blivit mamma.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev Kenza till en bild på sig själv tillsammans med sonen.

Sedan Nikola kom till världen har den nyblivna mamman flitigt publicerat bilder på sin son på sina sociala medier. I början av augusti när Nikola hade hunnit bli sju veckor gammal publicerade hon till exempel en där sonen ligger omlindad i en morgonrock och tittar in i kameran.

”Hur ska jag NÅGONSIN kunna säga nej till det här ansiktet, jag är så kär i den här lilla killen, det känns som mitt hjärta kommer att explodera varje gång jag ser på honom. Det var honom som vi hade väntat på hela tiden… Jag är så glad och tacksam”, skriver Kenza till bilden.

”Obeskrivligt”

Kommentarsfältet till den nya bilden är fullt med hyllningar till lilla Nikola – och det är kändistätt bland kommentarerna. Bland annat skriver tv-profilen Marie Serneholt, 36:

”Han är obeskrivligt fin”.

Pernilla Wahlgren, 51, hyllar också bilden genom att kommentera med flera röda hjärtan.

Förutom att reagera på hur söt han är, reagerar många följare även på en annan sak – nämligen likheten med Nikolas pappa Aleks.

”Han ser ut som Aleks, så söt”, skriver en följare och flera stämmer in i samma spår:

”Han ser så mycket ut som din man!”

”Han ser mer och mer ut som din man för varje dag. Så söt!”

”Mini Aleks”

En kopia av pappa

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN