Idol 2023 marknadsföring banner

Kenza Zouiten Subosics erkännande efter förändringen: ”Kass”

12 okt, 2019 
Kenza Zouiten Sobosic
Kenza Zouiten Subosic blev mamma för fyra månader sedan.
Den senaste tiden har bloggerskan varit relativt frånvarande i sociala medier – nu berättar hon varför.
– Det har varit svårt att finna motivationen, skriver hon i ett inlägg.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

I mitten av juni föddes influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, första barn. Strax efter förlossningen fick Kenzas följare veta vilket namn de valt att ge sonen – nämligen Nikola.

När Hänt träffade Kenza Zouiten Subosic på klädjätten Nellys 15-årsjubileum i september berättade hon om livet som mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det går jättebra, allt är toppen, sa hon vid tillfället.

Kenza erkände dock att det inte alltid är lätt att få ihop småbarnslivet med karriären.

– Det är kul att jobba, men det är såklart lite svårt att få ihop allt. Man får pussla en hel del.

Kenza Zouiten Subosics erkännande om tuffa tiden

Sedan Nikola kom till världen har Kenza Zouiten Subosic inte varit lika flitig med att uppdatera sin blogg eller sitt Instagram-konto. I ett nytt inlägg berättar hon nu om skuldkänslorna inför att inte vara lika aktiv i sociala medier.

”Jag mår helt okej men jag känner mig kass som varken uppdaterar här eller på instagram. Hatar när jag inte levererar som jag vill haha”, skriver hon.

Annons

I samma inlägg erkänner Kenza Zouiten att hon har haft det kämpigt den senaste tiden, men exakt vad det är som har hänt delger hon inte.

”Senaste dagarna (eller snarare nätterna, men det påverkar ju dagarna) har varit rätt tuffa så det har varit svårt att finna motivationen till att ta bilder och sånt. Men jag vet också att det kan vända väldigt snabbt och rätt som det är så har vi ett par bra dagar”.

Kenza passar även på att hylla sina nära och kära som finns nära till hands när livet inte är enkelt.

”Är så tacksam för att jag får gå igenom den här tiden ihop med två nära vänner, så vi kan ses och prata av oss och stötta varandra. Ska försöka ta igen lite sömn i helgen när Aleks är ledig och ladda lite energi igen!”, skriver hon i inlägget.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Youtube

Annons