TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kenza Zouiten Subosic om stora händelsen med nyfödda sonen

24 jun, 2019 
Kenza
För lite mer än en vecka sedan välkomnade Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic sin första son till världen. Nu berättar bloggaren om deras första midsommarfirande. ”I år slog alla andra tidigare midsommaraftnar med hästlängder”, skriver hon.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 28, och Aleksandar Subosic, 34, fick den 16 juni äntligen sin efterlängtade son Nikola. Bloggaren har tidigare berättat om deras gravidkamp, att hon gått igenom två IVF-behandlingar, och när hon precis skulle påbörja det tredje IVF-försöket blev hon gravid på naturlig väg.

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt tacksamma att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza när hon avslöjade graviditeten på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu när Nikola har kommit till världen har han redan hunnit synas en del på Kenzas sociala medier. I ett av hennes senaste blogginlägg berättar hon om familjens första midsommarfirande.

”Det blev ett kort firande för oss i år som ni förstår, men vi kom iallafall iväg på en liten lunchgrillning tillsammans med Ines, Daniel, Dani, Babak och lilla Vienna. Så himla mysigt. Nikola sov hela tiden (Han älskar att sova i vagnen, samt i bärsjalen. Han ligger där nu as we speak, så jag står upp och bloggar och vaggar hehe) så vi kunde inte ha tajmat det bättre.”, skriver hon.

Annons

”Otroligt mäktig känsla”

Bloggaren fortsätter inlägget med att berätta att midsommar alltid har varit en av hennes favorittider på året, men att årets midsommarhelg var den absolut bästa hon någonsin varit med om.

Midsommar tidigare år har varit fest för mig (förutom förra året då jag inte drack alkohol på grund av IVF och allt) och det har alltid varit min favorithögtid för vi har haft så kul, men i år slog alla andra tidigare midsommaraftnar med hästlängder. Att få fira ihop med min alldeles egna lilla familj var en otroligt mäktig känsla. Bästa känslan i världen.”, skriver hon.

FOTO: TT, Instagram

Annons