Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza om sanningen bakom kroppsförvandlingen efter graviditeten

Kenza Zouiten Subosic om kroppsförvandlingen efter graviditeten

Det var lite mer än en månad sedan som Kenza Zouiten Subosic födde sonen Nikola. Efter flera frågande kommentarer på hennes nya semesterbilder väljer Kenza nu att slå tillbaka.
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Slå på ljud

I början av året avslöjade bloggaren och influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, den glada nyheten att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntade barn. Nyheten var extra glädjande eftersom paret under en längre tid haft en tuff period i kampen om att bli gravida.

Så äntligen den 14 juni blev Kenza och Aleks föräldrar när deras lilla son Nikola föddes.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev Kenza i ett inlägg på Instagram i juni.

Ungefär en månad senare befinner sig den lilla familj på semester. På bloggen skriver Kenza att hon och Aleks vanligtvis åker till södra Europa under sommaren, men på grund av lilla Nikola blev det annorlunda planer detta år.

”Vi började kolla på att hyra ett hus någonstans ute på landet! Fortfarande rätt nära Stockholm så att vi kunde ta bilen in till BVC om det behövdes (vilket visade sig stämma, imorgon har han sitt 4-veckors besök hos läkaren!) så vi hamnade här, utanför Trosa i ett underbart hus vid vattnet!”, skriver Kenza i ett blogginlägg

”Kalla mig gummikvinnan”

Under semestern har hon också passat på att visa upp sig själv i sommarkläder från hennes klädmärke Ivy revel. I ett foto på Instagram har Kenza exempelvis på sig shorts och en tight topp och i kommentarsfältet uttrycker följarna sin avundsjuka för influencerns kropp.

”Du hade såååååådan jäkla tur med din mage efter att ha fått en sådan stor pojke. Min mage är helt förstörd och jag hatar den. Jag är supertränad och smal. När jag ser din mage inser jag mer och mer att jag måste acceptera den här operationen för att få ihop mina muskler som jag blivit erbjuden. Du är vacker”, skriver en följare och en annan följer samma ton:

”Huuuuur? Din efter-bebis-kropp är perfekt. Jag födde för typ tio månader sedan och är fortfarande tjock”

Som svar på kommentarerna om hennes kropp, har Kenza lagt upp ett klipp på sin Instagram story. Hon står i bikini och klappar sig själv på magen för att visa att den inte har samma form som tidigare.

”Och eftersom så många av er kommenterar på min mage varje gång jag publicerar en bild, så vill jag att ni ska veta att NEJ min mage ser INTE ut som förut! Det kommer den kanske aldrig att göra men det är okej. Den bar min son i nio månader”, skriver Kenza i storyn.

Kenza visar upp kroppen efter graviditeten

I nästa klipp klämmer hon huden på magen mellan fingrarna

”Ni kan kalla mig gummikvinnan”, skriver Kenza Zouiten Subosic.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN