Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza om påhoppen efter gravidavslöjandet: ”Helt sjukt”

Kenza Zouiten berättar om tuffa gravidkampen.

Det är inte bara glädjerop som Kenza Zouiten har fått sedan nyheten om att hon är gravid kom ut. Det finns de som redan tycker att hon är en dålig mamma – nu svarar hon på anklagelserna.

För några dagar sedan avslöjade Kenza Zouiten Subosic, 27, den glädjande nyheten att hon och maken Aleksandar Subosic, 33, väntar barn. Nyheten gjordes offentlig under parets nyårsresa i Maldiverna och i samband med detta berättade Kenza om den tuffa kamp hon gått igenom för att bli gravid.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

För ungefär ett år sedan fick Kenza reda på att chanserna för att hon skulle kunna få egna barn var liten, eftersom hennes äggstockar håller på att stängas ner cirka 20 år för tidigt. Hon har därefter gått igenom misslyckade IVF-behandlingar, men precis innan det tredje försöket blev hon gravid på naturlig väg.

Responsen på Kenzas berättelse har varit enorm och många hyllar henne för hennes mod att dela med sig av historien.

Det känns så skönt att äntligen ha berättat detta som jag burit på i ett års tid sedan jag fick min diagnos. Äntligen kan jag bara vara jag igen, utan skammen och oron att någon ska känna igen mig när jag sprungit ut ur kliniken gråtandes eller att det skulle skvallras om oss på något sätt. Att gå igenom något sånt här som äter upp en inifrån och samtidigt balansera ett offentligt liv har inte varit lätt. Tack för att ni har haft tålamod och förståelse för när jag har skrivit att jag har mått dåligt”, skriver Kenza i ett nytt inlägg på sin blogg.

”Helt sjukt”

Dagarna innan avslöjandet delade Kenza med sig av bilder från semestern, där hon syns i bikini men ingen gravidmage kunde skymtas. Nyligen avslöjade hon hur hon har gjort för att hålla graviditeten hemlig innan hon var redo att berätta om det.

I en video på sin Instagram visar hon hur hon har dragit in magen för att kunna dölja bulan. I kommentarsfälten är det främst massvis med positiv respons och gratulationer, men det finns dem som oroar sig över barnets välmående:

”Kenza! Sug inte in den! Det skrämmer mig när du gör så!”

”Stackars bebis!”

”Kenza, det där är dåligt för din bebis om du drar in den, eller hur?”

En följare kommenterade nyligen att Kenza borde vara beredd på just pekpinnar från folk om hur hon behandlar sitt barn.

Var beredd på alla pekpinnar från folk som ej har barn nu om hur dåligt allt du gör är för ditt barn”, skriver följaren och Kenza är inte sen med att svara:

Alltså det är helt sjukt, folk är otroliga. På två dagar har jag kvävt mitt barn, utsatt oss för fara på grund av en gravidmassage, bränt barnet i solen genom magen och jag vet inte vad… Trodde dock inte man kunde säga något här men jo tydligen, måste vara försiktig med syret”, svarar Kenza med glimten i ögat.

LÄS MER: Kenza Zouiten Subosic avslöjar: Så dolde jag gravidmagen

LÄS MER: Kenza Zouiten om tuffa gravidkampen – tvingades söka hjälp

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN