TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kenza Zouiten om händelsen med sonen – 2 veckor efter födseln

02 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
​Kenza Zouiten Subosics ärliga ord om första två veckorna med sonen Nikola.
Stjärnbloggaren Kenza Zouiten Subosic har varit mamma i lite över två veckor nu. På Instagram delar hon ärligt med sig av det tuffa nya vardagslivet med sonen Nikola.
Annons

Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, blev nyligen föräldrar för första gången. Deras lilla son kom till världen den 14 juni, vilket bloggaren avslöjade genom ett inlägg på Instagram med en bild på sig själv med den nyfödda sonen på bröstet.

Några dagar senare avslöjade hon att namnet de hade valt till sonen blev Nikola. Trots att det inte ens har gått två veckor sedan hon blev mamma har hon flera gånger uppdaterat sina sociala medier om hur livet är som nybliven mamma. Och det har inte varit lätt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podcasten Kenza & Dani – När livet händer berättar hon om den första tiden.

– Jag har blivit mamma till världens gulligaste lilla kille och det känns helt overkligt. Det är så mycket känslor och ärligt talat, allt är ju inte bara bra utan det har varit väldigt tufft sedan han kom, säger Kenza i podcasten.

Hon har bland annat drabbats av mjölkstockning och haft otroliga smärtor i underlivet efter förlossningen.

Annons

Brister ut i gråt

Under fredagen blev lilla Nikola två veckor gammal och det uppmärksammar Kenza på sin blogg genom att ge en uppdatering om sonens mående.

”Nikola har mått prima, han bara äter, skiter och sover. Ibland alla tre samtidigt typ, haha. Jag har haft mjölkstockning tyvärr med feber, huvudvärk och allt vad det är men det är bättre nu.”, skriver Kenza i blogginlägget.

Den nyblivna mamman understryker senare hur mysigt det varit också.

”Vad mysigt vi har haft det!!!! Min kärlek för den här lilla killen växer sig bara starkare och starkare för varje dag som går. Kan titta på honom och brista ut i gråt för att han är så himla fin”, skriver Kenza Zouiten Subosic.

Även på Instagram kan följarna se hur den lilla familjens vardag ser ut. Under helgen fick Nikola följa med på baby shower under dagen och på kvällen somnade Nicola i mammas famn, vilket Kenza visar på sin Instagram story.

Bilden efter det är tagen morgonen efter och där sitter en synbart trött Kenza och ammar sin son i soffan.

”Värsta kvällen hittills, jag tror att jag har sovit i två timmar haha… Förhoppningsvis somnar han snart så att jag kan ta en tupplur”, skriver Kenza.

FOTO: TT, Instagram

Annons