TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kenza om förändringen i relationen med maken Aleks

07 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Kenza om förändringen i relationen med Aleks
För fem månader sedan blev Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosics föräldrar för första gången när sonen Nikola kom till världen.
Nu berättar Kenza om hur det nyblivna livet som mamma förändrat relationen mellan henne och Aleks.
”Det är svårt”, skriver Kenza på sin blogg.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Det var i januari i år som influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, avslöjade att hon och maken Aleks Subosic, 34, väntade sitt första barn ihop. I samband med nyheten berättade Kenza att paret fått kämpa i flera år för att bli gravida.

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev hon på Instagram och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ärligt talat var vi inte säkra på att det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Och nu är det så klart att det var DU lilla barn som vi väntade på hela tiden. Mamma och pappa längtar så otroligt efter dig.”

Och i juli blev Kenza och Aleks äntligen föräldrar för första gången när sonen Nikola kom till världen! På sina sociala kanaler har Kenza flitigt delat med sig av bilder på sonen sedan dess och på sin blogg skriver hon ofta om hur livet som nybliven mamma är. Och allt är inte bara en dans på rosor för influencern – på sin blogg delar hon nu med sig av hur relationen med maken Aleks förändrats sedan Nikola föddes.

Annons

Förändringen mellan Kenza och Aleks

Kenza Zouiten träffade Aleks Subosic 2009 och de två har varit ett par sedan dess. 2017 gifte de sig efter att Aleks friat till Kenza på hennes 25-årsfest. Under en frågestund på sin blogg svarar nu Kenza på frågorna om hur relationen mellan dem ändrats sedan de i somras blev föräldrar.

”Att påstå att ens förhållande inte förändrats efter man fått barn är fan lögn alltså! Helt omöjligt att det inte gör det när man plötsligt inte längre är varandras nummer ett. Sen tror jag självklart att man kan hitta tillbaka till det man hade innan, men det är svårt den första tiden när man inte kan vara bara vi två”, skriver Kenza på sin blogg.

Hon fortsätter att berätta om att hon och Aleks försöker hitta tid för varandra – men att det inte alltid är så lätt med en fem månaders-bebis.

”Eftersom att fokuset är på Nikola nu så är det svårt att hitta tid för oss två som par, men jag tror och hoppas det kommer bli lättare ju äldre han blir.”

Annons

Kenza berättar att relationen med Aleks inte bara förändrats i den mån att de har mindre tid för varandra, paret har även börjat tjafsa mer än innan.

”Från att typ aldrig ha tjafsat så tjafsar vi lite nästan varje dag, som resultat av att vi pikar varandra. Alltid om små skitsaker som rör vardagssysslor, och av irritation på grund av för lite sömn”, förklarar Kenza och fortsätter:

”Oftast tjafsar vi samtidigt som vi skrattar och sedan blir sams snabbt igen. Vet ju att vi båda gör vårt bästa och att vi inte hade tjafsat om vi inte var så himla trötta. Viktigt att visa varandra respekt och omtanke, lyssna på när den andra behöver klaga lite utan att kontra med “jag har det värre än du” och inte glömma bort att kramas och pussas och säga jag älskar dig.”

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons