TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kenza Zouiten Subosic om betydelsen bakom namnet till sonen

20 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Kenza Zouiten Subosic om betydelse bakom namnet till sonen
Nyligen avslöjade Kenza Zouiten Subosic namnet på nyfödda sonen efter att hon under graviditeten kallat honom för Bebor. Han har fått namnet Nikola och nu avslöjar Kenza sanningen bakom namnvalet.
Annons
Nöjesvärlden avsnitt 2Brand logo
Nöjesvärlden avsnitt 2

När influencern och bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 28, gick ut med att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntade barn bröt hon också tystnaden om kampen de gått igenom för att bli med barn. Paret hann gå igenom två IVF-behandlingar och skulle precis påbörja det tredje IVF-försöket när Kenza blev gravid på naturlig väg.

När paret var säkra på att det låg en liten bebis i magen var lyckan total. I inlägget där Kenza delade den stora nyheten beskrev hon det hela som ett mirakel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza när hon avslöjade graviditeten på Instagram.

Det var den 14 juni som en liten son äntligen kom till världen, vilket de gick ut med två dagar efter förlossningen. Men då sa de inget om vad sonen skulle heta. Sedan graviditeten blev offentlig har makarna nämligen varit hemlighetsfulla med just namnet, trots att de tidigt kom på ett namn de gillade.

Annons

Bara några dagar senare delade Kenza äntligen med sig av namnvalet via sin Instagram. Till en bild där sonen ligger i en vit body med vita strumpor i ett babynest bröt hon tystnaden om vad han ska heta.

”Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit mitt hjärta”, skrev hon till bilden.

Nikola Moulay Subosic

Dagen efter namnbeskedet ger Kenza en förklaring till varför de valde Nikola i ett blogginlägg.

”Jag minns att vi stod i köket. Jag var fortfarande rätt tidigt gravid och vi hade knappt berättat för så många. Vi visste inte om det var en pojke eller en flicka men jag hade ju en extremt stark känsla att det var en liten kille i min mage, så vi pratade nästan uteslutande om pojknamn från dag 1. Och så säger Aleks: Nikola, det är väl fint? Varpå jag faller för det på en gång”, skriver hon.

Men sedan ville varken Kenza eller Aleks ta ett fast beslut alldeles för fort. Det fanns andra alternativ på namn under graviditeten, men det var inte något som gick att jämföra med Nikola. Det var inte förrän de faktiskt såg sin lilla son som de faktiskt bestämde sig.

”Så fort han var ute och vi fick se honom så kändes det helt rätt. Klart han är en liten Nikola!”, skriver Kenza.

På grund av Kenzas rötter i Marocko har Nikola fått ett arabiskt mellanman.

”Nikola Moulay Subosic. Hans arabiska andranamn (uttalas ”Mouley”) är efter min bror Moulay Ali. Egentligen ska det namnet stå först för att det ska bli ”rätt”, men vi har valt att sätta det i mitten.”, skriver Kenza Zouiten Subosic.

FOTO: TT, Instagram

Annons