Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza Zouiten Subosic avslöjar: Så dolde jag gravidmagen

Kenza Zouiten Subosic avslöjar: så dolde jag gravidmagen

Nyligen avslöjade Kenza Zouiten Subosic att hon och maken Aleksandar Subosic äntligen väntar barn. Nu berättar hon hur hon har kunnat dölja gravidmagen den senaste tiden.

Kenza Zouiten Subosic, 27, har varit en av Sveriges största bloggare sedan hon startade sin blogg för över tio år sedan. Genom texter, bilder och videos har vi kunnat följa med i hennes liv under flera år genom både upp- och nedgångar. Nyligen åkte hon på en nyårsresa till Maldiverna med maken Aleksandar Subosic, 33, och uppdaterade följarna med fantastiska bilder från kritvita stränder och turkost vatten där Kenza poserar i bikini och njuter av semestern.

Efter några dagar in på semestern i paradiset avslöjade Kenza att hon är gravid, då hon lade upp en bild på henne tillsammans med maken där en tydlig gravidmage plötsligt syntes.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Aleks och jag är så, så glada och framförallt tacksamma över att äntligen kunna berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som kommer i början av sommaren, om allt går väl. Ord kan inte beskriva hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skriver Kenza inlägget där hon avslöjar att hon och Aleks väntar en liten bebis.

”För att vara ärlig så var vi inte helt säkra på att detta någonsin skulle hända oss, men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig att kämpa för vår dröm. Och nu är allt så klart, det var DIG lilla barn som vi väntade på så länge”, fortsätter hon.

Efter att gravidnyheten gjordes offentlig har Kenza delat med sig av erfarenheterna från den tuffa tiden som paret gick igenom för att nå drömmen om att bli föräldrar. För ungefär ett år sedan fick Kenza veta att chanserna för att de skulle kunna få egna barn var liten eftersom hennes äggstockar håller på att stängas ner cirka 20 år för tidigt. Hon har därefter gått igenom misslyckade IVF-behandlingar, men så precis innan det tredje försöket blev hon gravid på naturlig väg, till de framtida föräldrarnas stora lycka.

Fusket på bikinibilderna

I en video på bloggen beskriver Kenza hela resan från att de fick veta om fertilitetsproblemen, tills när de fick reda på den lyckliga nyheten själva. Videon spelades in hemma i Sverige efter att de tagit sig förbi de känsliga 13 veckorna, bara några veckor innan nyheten gjordes offentlig.

Men som den framgångsrika influenser och bloggare som Kenza är har hon varit tvungen att hitta på knep för att inte avslöja graviditeten för följarna tidigare. I en video på sin Instagram visar nu den framtida mamman nu hur hon har kunnat dölja gravidmagen:

”Såhär har jag poserat den senaste tiden, avslappnat jämfört med indragen mage. Kulan är dock mindre på morgonen och ser ut så här efter en måltid. Kan inte förstå att det är en minimänniska som växer där inne”, skriver Kenza till videon där hon visar hur hon drar in gravidmagen för att det inte ska synas på bilder.

Sedan nyheten avslöjades har hyllningar och grattishälsningar strömmat in i kommentarsfälten –  många följare är också imponerade över hur hon lyckats dra in gravidmagen på det sättet som hon gjort:

”Ah, jag undrade bokstavligen hur du kunde dölja det haha underbart”

”Vilken kämpe du är. Stort grattis”

”Såååå gulligt, grattis”

LÄS MER: Kenza Zouiten om tuffa gravidkampen – tvingades söka hjälp

LÄS MER: Följarnas glädje efter Kenza Zouitens besked: ”Äntligen!”

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN