Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza om tuffa symptomen under graviditeten: ”Fattar inte”

Kenza berättar om gravidillamåendet

Halva graviditeten har gått – nu väljer Kenza Zouiten att berätta för sina läsare om sitt mående.

Tidigare i år gick influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, ut med att hon och maken Aleksandar Subosic, 33, väntar sitt första barn. Hon har därefter pratat mycket om hur paret har fått kämpa i flera år för att lyckas bli gravida och många av bloggerskans läsare är nu väldigt intresserad av att följa bebisens utveckling.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Många blev däremot besvikna när Kenza nyligen la upp en Youtubevideo där hon antydde att fansen skulle få reda på barnets kön, men istället valde att hemlighålla detta. I sin podcast Kenza & Dani – När livet händer säger Kenza att hon och Aleksandar kanske kommer att avslöja barnets kön längre fram, men att hon är ännu osäker på om de kommer att göra det alls.

Kenza berättar om gravidillamåendet

Nu har 27-åringen gått in i vecka 21 och har lagom till detta skrivit ett blogginlägg där hon uppdaterar läsarna om hennes och bebisens mående.

”Bebisen är nu ca 24 cm lång mellan huvud och fot och väger ca 360 gram i slutet av veckan”, skriver Kenza i inlägget.

Hon fortsätter sedan med att berätta att halva graviditeten har gått och att hon inte har mått så bra den senaste veckan.

”Åkte ju på någon slags magsjuka och spydde sönder mig, och så fort vi landade från Maldiverna så började min ögonmigrän igen. Får inte ont i huvudet utan det är bara synen som påverkas, det flimrar och jag ser färgglada blixtar. Fattar inte.. Stress? För mycket skärmtid? Kan det ha med mitt låga blodtryck att göra?”.

Kenza Zouiten har pratat om sina besvär med sin barnmorska, men planerar nu att göra det igen för att komma underfund med vad det kan handla om. Hon skriver även att hon har gått ner tre kilo sedan hon blev gravid.

”Har fortfarande svårt med maten ibland och ligger fortfarande på minus från min startvikt. Igår kväll fick jag kuta till toaletten och spydde upp hela min lasagne från ingenstans. Så jävla trött på att spy haha, men jag kämpar på”, skriver hon.

Så här såg det ut när paret skulle avslöja könet:

Kenza Zouiten och maken Aleksandar Subosic väntar sitt första barn.

I sin senaste video får paret följarna att tro att de ska avslöja barnets kön.

Istället lämnar de följarna med en besvikelse när de mörkar sanningen.

LÄS MER: Fansen rasar över Kenzas oväntade bebisbeslut: ”Så dåligt”

LÄS MER: Kenza Zouitens panik efter missen under graviditeten: ”Skit”

FOTO: TT/Karin Törnblom/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN