LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kenza Zouiten om känslorna – 4 månader efter sonens födsel

15 okt, 2019 
Kenzas tårar för 4-månader gamla sonen: ”Gör mig helt blödig”
Kenza Zouiten Subosic berättar nu om 4 månader gamla sonen Nikolas utveckling – och känslorna som uppstår där till.
”Så känslig”, förklarar hon.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Den första januari tidigare i år delade Kenza Zouiten Subosic med sig av den glada nyheten att hon och maken Aleks väntade barn.

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan” skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den lilla kom äntligen till världen den 14 juni, det blev en son som fått namnet Nikola. De nyblivna föräldrarna delade då återigen med sig av babylyckan i ett inlägg på Instagram:

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta”.

Beslutet som nybliven mamma

– Det finns inte tid helt enkelt och det är ganska svårt att ta hand om ett barn och jobba samtidigt. Det är inte bara podden vi jobbar med utan vi jobbar ju med annat också. Tyvärr så blev det podden som fick ryka, förklarade Kenza i det sista poddavsnittet.

Annons

Orden om sonens utveckling

Trots att livet som småbarnsförälder innebär en hel del påfrestningar och omprioriteringar så finns givetvis de stunder som gör allt slit värt det. I ett nytt inlägg på bloggen berättar Kenza om Nikolas utveckling – något som minst sagt gör henne känslofylld.

Så vad är nytt sedan 3 månaders uppdateringen då. Jo, strax efter att jag skrev den så lärde han sig att rulla över från rygg till mage och stoltheten i hans ögon gjorde mig helt blödig. Allt Nikola gör, gör mig helt blödig”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin blogg. Hon fortsätter:

Trodde verkligen inte jag skulle bli så känslig vad gäller allt men det kanske är lite hormoner också.

Förutom att ha lärt sig rulla över från trygg till mage har Nikola lärt sig att skrika, och han har även upptäckt sina fötter, förklarar den stolta mamman Kenza.

FOTO: TT, Instagram

Annons