Idol 2023 marknadsföring banner

Kenza Zouiten om förändringen – 3 månader efter sonens födsel

15 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Kenza zouiten
Influencern Kenza Zouiten Subosic är tillbaka på jobbet efter mammaledigheten.
Trots stöd är det inte alltid lätt att få ihop livet som småbarnsförälder.
– Man får pussla en hel del, säger hon till Hänt.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Den 14 juni i år födde influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, sitt och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, första barn. Strax efter förlossningen avslöjade paret att de valt att ge sonen namnet Nikola.

Under graviditeten startade Kenza Zouiten podcasten Kenza och Dani - När livet händer tillsammans med Danijela ”Dani” Pavlica. Där delade de två blivande mammorna med sig av tankar och funderingar kring allt som komma skulle. Strax efter att Nikola föddes valde de dock att ta en paus från podden. Tanken var ett det endast skulle vara ett sommaruppehåll, men när sommaren var över meddelade de att podcasten läggs ner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tanken var att vi bara skulle ha ett sommaruppehåll men sedan så kom vi fram till att vi inte ska fortsätta podda, sa hon i ett sista avsnitt av podcasten.

Kenza Zouiten berättade att det hade blivit svårt för henne att få ihop allting. Framför allt när hon började jobba igen efter mammaledigheten.

Annons

– Det finns inte tid helt enkelt och det är ganska svårt att ta hand om ett barn och jobba samtidigt. Det är inte bara podden vi jobbar med utan vi jobbar ju med annat också. Tyvärr så blev det podden som fick ryka, sa Kenza Zouiten.

Kenza Zouiten om att vara tillbaka på jobbet

När Hänt träffar bloggerskan på klädjätten Nellys 15-årsjubileum berättar hon att livet som mamma är fantastiskt.

– Det går jättebra, allt är toppen, säger hon.

Kenza Zuiten i rosa klänning
Kenza Zuiten tog en paus från mammalivet och dök upp på Nellys jubileumsbrunch.

På Instagram har hon lagt upp flera bilder där hon är ute på jobb igen, de flesta från olika fotograferingar. Många gånger är sonen Nikola med mamma på jobbet. Kenza berättar för Hänt att trots att podcasten numera är nedlagt så är det fortfarande väldigt mycket för henne.

Annons

– Det är kul att jobba, men det är såklart lite svårt att få ihop allt. Man får pussla en hel del, säger Kenza Zouiten.

Som tur är har hon en fantastiskt pappa till sitt barn, och när Nikola inte kan vara med på jobbet kommer Aleks istället förbi med sonen så att Kenza kan amma.

– Han kommer förbi med honom ibland när han behöver mat, berättar Kenza Zouiten.

FOTO: Instagram, TT/Johan Jepsson

Annons