Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza Zouiten avslöjar: Det ska nyfödde sonen heta

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic delar för första gången med sig av namnet på nyfödde sonen. Han ska heta Nikola.

För fem dagar sedan blev Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic föräldrar för första gången till sonen som de under graviditeten kallade för Bebor. Nu avslöjar Kenza namnet på sonen.
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Slå på ljud

Det är på Instagram som influencern och nyblivna mamman Kenza Zouiten Subosic, 28, avslöjar namnvalet på sonen för allra första gången. Till en bild där sonen ligger i en vit body med vita strumpor i ett babynest bryter hon tystnaden om vad han ska heta.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit mitt hjärta”, skriver hon.

Bestämde namn i slutet av graviditeten

– Nu de senaste dagarna har vi börjat kalla honom det också, inte bara Bebor, säger hon i podcast-avsnittet som spelades in kort innan förlossningen.

I kommentarsfältet under bilden på lille Nikola på Instagram strömmar det nu in kärleksfulla kommentarer från Kenzas följare – och många uttrycker hur söt han är och vilket fint namn han har fått.

”Nikola du stal allas hjärtan, herregud. Grattis till de bästa föräldrarna”, skriver en.

”Älskar namnet Nikola. Han är så liten och söt. Grattis!”, skriver en annan.

”Nikola. Vilket fint namn ni har valt”, skriver ännu en.

Kenzas öppenhet kring graviditeten

När Kenza Zouiten gick ut med att hon och Aleks väntade barn bröt hon även tystnaden om den kamp de gått igenom för att bli med barn. Paret hann gå igenom två IVF-behandlingar och skulle precis påbörja det tredje IVF-försöket när Kenza blev gravid på naturlig väg.

I en video på Youtube berättade hon öppenhjärtligt om de svårigheter som hon och Aleks tvingades gå igenom innan lille Nikola blev till.

– Anledningen till att jag gör videon är för att jag tycker det är viktigt att prata om, för infertilitet är vanligt men inte många pratar om det. För det är skam och det är något som är så svårt att gå igenom. Och när jag gick igenom det kände jag mig så ensam. Jag hoppas att jag kan få någon därute att känna sig  mindre ensam och ge hopp, sa Kenza i videon.

När paret var säkra på att det låg en liten bebis i magen var lyckan total. I inlägget där Kenza Zouiten delade den stora nyheten beskrev hon det hela som ett mirakel.

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza när hon avslöjade graviditeten på Instagram.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN