LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kenza visar upp nya huset – se alla bilder på lyxvillan här

25 aug, 2023 
KENZA ZOUITEN
Influencern Kenza har uppgraderat sitt landställe och sedan dess har hon haft fullt upp med renovering.
Nu har hon och familjen äntligen flyttat in! Se bilderna här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”Brand logo
Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”

Det är snart ett år sedan som influencern Kenza Zouiten Subosic, 31, och maken Aleksandar kunde titulera sig som ägare till en gård på Vätö, i Norrtälje skärgård. Prislappen landade på 7 225 000 kronor och har en bibyggnad på 50 kvadratmeter, 1,4 hektar mark och ett hus på 159 kvadratmeter, rapporterar Norrtelje tidning.

I februari fick Kenza och Aleks tillträde till det nya landstället och Kenza har tidigare berättat att hon älskade stället från allra första dagen.

”Ser verkligen framemot att skapa massa vackra minnen här. Ja, vi köpte det! Kan inte fatta att det här stället är vårt! Blev kär första gången jag såg det” skrev hon på Instagram.

Därför renoverade Kenza sitt nya landställe

I en vlogg på Youtube har Kenza berättat om planerna och vad som har gjorts med huset innan de kunde flytta in.

Annons

– Det är inte jättemycket som ska göras invändigt. Men vi måste göra ett nytt kök och eventuellt ett nytt badrum för att vi hade en besiktningsman där och det var inte riktigt korrekt gjort. Sedan är det mest vad vi ska göra med stallet, ladan, om vi ska bygga pool, om vi ska måla om husen eller inte. Det är ändå en hel del, sa Kenza och fortsatte:

– Men vi kommer inte göra det till ett modernt ställe, vill ändå behålla mycket av originalet och förhoppningsvis kunna ta fram originalgolvet som ligger under parketten som vi tror och hoppas att är furugolv. Vi ska även göra ett fint och lantligt kök samt måla om och tapetsera.

Kenza visar upp bilderna från nya landstället

Nu står det äntligen klart, renoveringarna är så gott som klara och Kenza och familjen har nu äntligen flyttat in i det nya landstället.

Annons

”VI HAR FLYTTAT IN!! Igår flyttade vi ut från vårt gamla landställe och idag flyttade vi in i vårt nya som vi har renoverat ett tag. Det är fortfarande lite småsaker som behöver fixas i stora huset, plus en pool och gäststuga etc, som inte är helt klara så vi kommer fortsätta renoveringen. MEN nu kan vi i alla fall gå ut där. Så glad över hur allt blev och jag är supertaggad på att fixa allt inomhus. Jag kommer visa mer om ett tag!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Hänt har sökt Kenza för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons