Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza om hemligheten bakom gravidbilden: ”Kunde knappt andas”

Kenza om hemligheten bakom gravidbilderna

Nu avslöjar den blivande mamman Kenza Zouiten Subosic detaljen bakom den gravidbild som hon delade med sina följare när hon berättade att hon väntar barn.

I början av året avslöjade entreprenören och influencern Kenza Zouiten Subosic, 27, att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 33, ska bli föräldrar! Kenza delade den glada nyheten med sina följare genom en bild där hon visade upp sin gravidmage på en strand i Maldiverna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Dagarna innan hade hon delat med sig av flera bikinibilder från samma semester – men då syntes ingen gravidmage. I en video på Instagram förklarade hon hur hon lyckats dölja kulan på magen genom en pose där hon höll in magen.

”Såhär har jag poserat den senaste tiden, avslappnat jämfört med indragen mage. Kulan är dock mindre på morgonen och ser ut så här efter en måltid. Kan inte förstå att det är en minimänniska som växer där inne”, förklarade hon i texten i inlägget.

Detaljen bakom bilden

Men i ett inlägg på sin blogg berättar Kenza nu att magen inte alls var särskilt stor då, och att hon hade knep för att få den att bli lite större.

På Maldiverna hade jag precis fått lite mage, på morgonen var den fortfarande rätt platt dock så jag tryckte i mig pizza och en massa cola & vatten inför att vi skulle ta bilden som vi outade vår graviditet med. Och så tryckte jag ut den för fulla muggar haha, kunde knappt andas för att jag pressade ut den så mycket!”, skriver Kenza i ett inlägg på sin blogg.

Men annat är det nu.

Nu är den där, utan tvekan, och jag ser den bli större för var dag som går. Det är så häftigt. Fortfarande svårt att förstå att den där stora magen sitter på mig, reagerar varje gång jag går förbi spegeln. Och varenda liten rörelse eller spark där inne fyller hela min kropp med ett enormt lyckorus. Händer detta verkligen?”, fortsätter hon.

LÄS MER: Kenza Zouitens sorg efter läkarnas ord: ”Svårt att acceptera”

LÄS MER: Så har Kenzas och Aleks relation ändrats efter graviditeten

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN