BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kenta ”Mr Magic” Nilsson och Helen Alfredsson går skilda vägar

27 jul, 2023 
Helen Alfredsson och Kenta Nilsson skilde sig 2016 men fann sedan tillbaka till varandra igen.
Nu avslöjar Sportbladet att de återigen gått skilda vägar.
”Det är över”, skriver Helen Alfredsson i ett sms.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Madalena Forsberg om sonens val efter studentenBrand logo
Madalena Forsberg om sonens val efter studenten

Sportbladet kan nu bekräfta att tidigare golfstjärnan Helen Alfredsson och hockeyikonen Kenta ”Mr Magic” Nilsson återigen gått skilda vägar. Det var 2016 som paret skilde sig för att sedan hitta tillbaka till varandra.

”Det är över”, skriver Helen Alfredsson i ett sms till tidningen, men vill inte kommentera uppbrottet i övrigt.

I slutet på förra året kommenterade Helen Alfredsson kort kärleksstatusen för Aftonbladet.

– Det är upp och ned hela tiden som livet i övrigt. Men vi kämpar på, sa hon då och berättade även att huset i USA var sålt.

– Jag och Kent sålde huset i Florida i mars förra året efter 38 år och flyttade hem till Sverige. Vi har köpt en lägenhet i Spanien istället.

Kenta Nilsson och Helen Alfredsson bekräftar uppbrottet – efter återföreningen

Helen och Kenta föll för varandra strax före millenieskiftet då de träffades på Ulf ”Lill-Pröjsarn” Nilssons bröllop. Väl där hamnade de vid samma bord på middagen och Kenta Nilsson har tidigare berättat att han föll direkt för Helen men hon var något mer skeptisk.

Annons

Kärlek uppstod för båda och de blev ett par 2005 överraskade de med ett bröllop på Hard Rock Café i Stockholm. Då gästerna egentligen hade blivit inbjudna till Helen Alfredssons 40-årsfest.

Ungefär tio år senare möttes vi av beskedet att idrottsparet valt att skicka in en skilsmässoansökan. Under tiden var de båda fåordiga om vad som hade hänt men två år senare var lyckan total då de hade hittat tillbaka till varandra.

– Vi är inte gifta men lever tillsammans. Kenta betyder så väldigt mycket för mig. Jag är en hetsig person medan han är lugn. Det är en bra matchning, sa Helen då till Expressen.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons