LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenny Solomons kärlekslycka med hustrun Tess Merkel

02 mar, 2020 
Kenny Solomons och Tess Merkel
Ett par månader har gått sedan Tess Merkel Solomons avslöjade att hon och maken Kenny Solomons valt att bo på olika håll en period.
Nu hyllar Kenny sin hustru genom ett inlägg på Instagram.
Annons
Tess Merkel om nya rollen som programledareBrand logo
Tess Merkel om nya rollen som programledare

För tre år sedan gifte sig artisten Tess Merkel Solomons, 49, med kärleken Kenny Solomons, 33. I december avslöjade Tess att hon och Kenny bestämt sig för att separera, vilket hon berättade i ett avsnitt av TV4:s Efter fem.

– Just nu är vår kärlek så stark så att vi bor särbos just nu. Vi behöver det just nu för att forma vårat liv så att det passar oss, sa hon då.

Parets förhoppning var att de skulle utvecklas på varsitt håll och de har båda varit tydliga med att de fortfarande är tillsammans, trots att de för tillfället inte bor ihop.

Tess Merkel om äktenskapet

Även Kenny Solomons har uttalat sig om relationen och hur han känner kring situationen som råder.

”Vi är trötta, utmattade och utmanar varje hinder i vår väg. Men vi är väldigt kära i varandra. Jag kommer inte ge upp vår vision om en strålande framtid med min bästa vän och familj. 

I januari avslöjade Tess Merkel att äktenskapet går framåt och att hon och Kenny så småningom kommer att flytta ihop igen.

Annons

– Vi får ta en sak i taget. Små steg i taget, så tar livet och kärleken hand om oss, sa hon vid tillfället.

Kenny Solomons kärlekshyllning

Att prata öppet om sina relationsproblem är ett beslut som Kenny och Tess har fattat tillsammans. Enligt Tess handlar det om att de vill vara så transparenta som möjligt och inte hymla med att livet inte alltid är perfekt.

Det verkar som att paret har tagit sig igenom den tuffa tiden och kommit ut från den starkare. I ett nytt inlägg på Instagram hyllar Kenny sin hustru och berättar samtidigt att han kommer att sitta bänkad när hon ikväll ska uppträda tillsammans med Alcazar i Melodifestivalen.

”Till den läckraste och vackraste personen till vänster om mig. Jag avgudar sig Tess Merkel. Lycka till ikväll”, skriver Kenny Solomons i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons