LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenny Solomons första ord om separationen från Tess Merkel

13 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Tess Merkel och Kenny Solomons.
Tess Merkel avslöjade nyligen att hon och maken Kenny Solomons valt att flytta isär.
Efter en tids tystnad väljer nu Kenny att beskriva hur han upplever situationen.
”Jag kommer inte ge upp”, skriver han på Instagram
Annons
Tess Merkel om nya rollen som programledareBrand logo
Tess Merkel om nya rollen som programledare

Det var tidigare i december som artisten Tess Merkel Solomons, 49, gick ut med att hon och maken Kenny Solomons, 33, valt att flytta isär för att rädda relationen. I TV4:s Efter fem berättade Tess att ”dynamiken” helt enkelt inte har fungerat tillräckligt bra att för att vara sambor, men att kärleken mellan dem fortfarande är stark.

Men trots saknad dynamik poängterade Tess att det inte finns några problem som är omöjliga att lösa – och att de format ett liv som passar dem.

– Det är viktigt att i en relation utvecklas själv och gå på stigarna bredvid varandra istället för att gå i samma, sa Tess Merkel i Efter fem.

Men trots att paret bor isär fortsätter makarna att umgås och stärka sin kärlek. Det visade Tess Merkel prov på dagen efter intervjun i TV4. Med en serie bilder på Instagram visade hon upp den starka kärlek hon känner för sin man, bland annat genom att visa upp att de har likadana tatueringar på sin vänstra arm.

Annons

”För några år sedan tatuerade vi det. ‘Sida vid sida genom upp- och nedgångar’. Jag kommer att finnas för dig. Jag kommer att stå med dig. Jag älskar den här människan”, skrev hon till bilden.

Kenny Solomons känslor

Från Kenny Solomons håll har det varit tystare kring valet att bo isär. Men nu lättar han på locket och skriver ut sina känslor i ett långt inlägg på sitt Instagram-konto.

”I ett par veckor nu har jag hanterat och accepterat läget som det är och valt att inte dela med mig av mina personliga känslor kring situationen. Många har frågat mig ”Kommer detta verkligen funka? Är detta ett steg mot en katastrof Kenny?”. Många frågor från oroliga vänner och familj”, skriver han inledningsvis.

Han konstaterar sedan att han vill vara rak och ärlig och berätta om hur han ser på det senaste året, som han själv beskriver som tufft.

”Vi är trötta, utmattade och utmanar varje hinder i vår väg. Men vi är väldigt kära i varandra. Jag kommer inte ge upp vår vision om en strålande framtid med min bästa vän och familj. Just nu lever vi isär, men hjärta, kärlek och värme är fortfarande väldigt aktuellt”.

Kenny förklarar att valet att bo isär har gett paret tid till att utvecklas individuellt och att han tror att gnistan kommer att tändas igen. Han berättar att det tar tid att känna sig bekväm i att vara ensam, men att det är normalt och att han alltid kommer att fortsätta visa sin kärlek och ha tron på en ljus framtid.

”Alltid sida vid sida genom upp- och nedgångar”, skriver han och fortsätter:

”Livet är magiskt om du tror på magi. Det gör jag”.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karina Ljungdahl

Annons