LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenny Solomons bryter tystnaden om utbrändheten: ”Enorm smäll”

19 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Med ärliga ord berättar Tess Merkel Solomons make Kenny Solomons att drabbats av utmattning.
I en lång text på Instagram beskriver han de tunga känslorna han har över situationen.
– Känner mig ledsen, förklarar han.
Annons
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”Brand logo
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”

Det var som kärlek vid första ögonkastet när brittiska skådisen Kenny Solomons, 33, träffade den före detta Alcazar-stjärnan Tess Merkel Solomons, 49, på QX-galan 2013. Kort därefter flyttade paret ihop och ungefär två år senare friade Kenny till sin kärlek, som tveklöst svarade ja.

2017 gifte de sig på en strand i Goa i Indien. Men som att inte det vore nog knöt de hymens band ännu en gång under Prideveckan i Stockholm ett halvår senare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idag är de äkta makarna inte bara i en kärleksrelation tillsammans, utan de är även företagspartners. Tillsammans driver de nämligen Rusty Rascals –barbershops med café, som finns på fyra ställen runtom i Stockholm.

Kenny Solomons tenderar att ofta visa upp en glad och positiv sida ute i offentlighet och via sina sociala medier. Men i ett nytt inlägg beskriver han dock med ärliga ord att den senaste tiden varit väldigt tuff.

Kenny Solomons ord om utmattningen

Det är på Instagram som Kenny Solomons publicerat en bild tillsammans med hustrun Tess Merkel och avslöjar i texten att hans kraft håller på att ta slut.

Annons

”Att jobba 24/7 är inte en bra grej. Jag gick in i väggen, sjuk med stress, jag är helt överväldigad av påfrestningar som gjort att jag tappat kraften att hålla ut. Jag älskar mitt jobb men när det blir bärsärkagång förlorar jag min passion.”, skriver Kenny Solomons.

Han skriver att jobbet har tagit över hans liv, vilket gett förödande konsekvenser på hans hälsa.

”Jag har jobbat över de senaste månaderna, åren. Outtröttligt försökt att få allt att lysa stort, ändå har min hälsa fått en enorm smäll. Jag har gått in i väggen, sorgligt men sant. Jag hoppas ändå att dramat ska leda till något nytt. Jag ber om ursäkt för den, från mig, osannolika negativiteten”, skriver Kenny och fortsätter:

”Jag känner mig ledsen för att vara ärlig, men hoppas på att bra saker kommer i framtiden.”

Trots de tunga känslorna avslutar han inlägget positivt:

”Första posten på väldigt många veckor, hoppas att du känner och vittnar om de fina sakerna som framtiden håller”, skriver Kenny Solomons.

FOTO: TT

Annons