Kendall Jenner hånas hur hon skär gurka - bilderna alla talar om: “Tragisk”

En så simpel sak som att skära en gurka är kanske inte så lätt om man är priviligerad nog ha haft en egen kock i hela sitt liv.

”Jag trodde aldrig att Kendall Jenner som skär en gurka skulle ge mig mardrömmar”, skriver en person.

Systrarna Kardashians är välkänd genom sin realityserie med samma namn. De alla lever en flottigt liv fullt av lyx och privilegier, då pengar knappast är ett problem för dem.

Men efter det senaste avsnittet av The Kardashians talar nu hela världen om deras livsstil, och ett nytt klipp sprids som en löpeld på internet.

I detaljerna avslöjas nämligen något som får hela internet att reagera.

5 snackisar från veckan som gått

Se klippet här!Därför pratar alla om Kendalls sätt att skära gurka

I det senaste avsnittet av realityserien The Kardashians öppnar supermodellen Kendall Jenner, 26, sin mammas kylskåp för att leta något att äta.

Mamman Kris Jenner, 66, frågar då ifall hon ska be kocken att göra ett mellanmål till dottern. Varpå Kendall Jenner avfärdar erbjudandet:

– Jag gör det själv. Måste bara hacka upp lite gurka. Det är ganska lätt, svarar Kendall.

Sedan placerar supermodellen gurkan på en skärbräda och uttrycker att hon är rädd. När hon ska börja att skära grönsaken händer det som alla pratar om.

”Mest tragiska jag någonsin sett”

Detaljerna tyder nämligen på att att hon kanske inte är så van vid att laga sin egen mat, när en så simpel sak som att skära en gurka sker på ett ifrågasättande vis. Först försöker Kendell att skära gurkan utan att hålla fast vid den. Den oroliga mammans Kris ber därpå kocken att göra det åt henne, men Kendall insisterar:

– Jag ska göra det, mamma. Det är okej, säger hon.

Den här gången gör hon ett något bättre försök och håller i varje fall ett grepp om grönsaken. Men sättet hon håller sitt grepp runt gurkan får klippet att bli omtalat, och hennes skärteknik hånas och skämtas om över hela internet.

”Jag trodde aldrig att Kendall Jenner som skär en gurka skulle ge mig mardrömmar”, skriver en person.

”Kendall Jenners försök att skära en jävla gurka är det mest tragiska jag någonsin sett”, skriver en annan person.

SENASTE NYTT!