Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Detaljen i Kendall Jenners bild avslöjar stjärnan: "Oj vilken miss!"

24 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Kendall Jenner anklagas för att ha använt Photoshop för att göra sin midja smalare på en bild.
Kendall Jenner är i blåsväder. Följarna menar att hon har använt Photoshop för att göra sig själv smalare. ”Oj vilken Photoshop-miss” skriver en av dem.
Annons

Realitystjärnan från tv-programmet Familjen Kardashian tillika supermodellen Kendall Jenner, 22, har över 91 miljoner följare på Instagram. Nu har hon gjort som sin syster Kim Kardashian West, 37, och postat en avklädd bild från sitt badrum. Iförd endast trosor står hon lutad mot väggen med ett glas vin i ena handen och mobilen i den andra. På huvudet har hon en frottéhandduk lindad kring håret.

Men nu upprörs följarna efter vad de menar är en brutal redigeringsmiss. Dörrkarmen som Kendall står bredvid buktar ut precis vid stjärnans mage. Följarna menar att det är ett tecken på att Kendall redigerat sin mage smalare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Lite Photoshop vid magen.”

”Ser ni hur böjd dörren är vid hennes mage?”

”Oj vilken Photoshop-miss”

”Dina väggar böjer sig eller så har du väldigt dåliga kunskaper inom Photoshop.”

”Oj vilket misslyckande!”

Kendall har ännu inte besvarat någon av kommentarerna. Även hennes systrar har tidigare blivit anklagade för att ha redigerat sina bilder så att de får smalare midjor, större rumpor och mindre lår. 

Kan ni se missen själva?

Foto: IBL, Instagram

Annons