LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katy Perrys hot mot Swift efter bråken: ”Blir reaktion”

25 maj, 2017 
AvJohanna Bladh
Hela världen har följt deras bråk som pågått under flera år. Nu tar Katy Perry bladet från munnen och berättar om känslorna bakom osämjan. ”Det kommer bli en reaktion”
Annons

Det som började för flera år sedan har nu utvecklats till en av de mest omtalade bråken i Hollywood. Katy Perry, 32, och Taylor Swift, 27, har kallat varandra öknamn, haft twitterbråk och skrivit låtar om ilskan mot varandra.

I programmet ”The Late Late Show” åker programledaren James Cordon bil med Katy Perry och sjunger karaoke. Under åkturen kommer Taylor Swift på tal och Perry berättar då om känslorna kring beefen.

– Det var hon som startade det, och det är dags för henne att avsluta det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bråket ska ha börjat när Taylor Swift snodde tre bakgrundsdansare från Perry under tiden som hon inte var ute på turné.

– Jag sa åt dem att de skulle skriva på kontrakt så att de kunde komma tillbaka när det var dags för mig att åka ut. Men när tiden väl var inne så pratade dem med Swifts management och fick istället sparken, berättar Katy.

Annons

Enligt tidigare uppgifter ska Taylor ha känt sig sviken av att dansarna ville tillbaka till Perry.

– Jag försökte kontakta henne men hon vägrade prata med mig. Och sen skriver hon en låt om mig. Är det så du vill hantera saker? Karma! Säger Swift till James Cordon.

Låten hon refererar till är Swifts ”Bad Blood” som enligt uppgift är en känga till Perry. I samtalet med Cordon berättar Katy också att hon är redo att ge upp bråket om Taylor sms:ar henne en ursäkt. Samtidigt menar hon att man får tillbaka det man gör.

– Om du gör något så blir det en reaktion och lita på mig, det kommer bli en reaktion.

Se klippet: Katy Perrys hot mot Swift: "Kommer en reaktion"Brand logo
Se klippet: Katy Perrys hot mot Swift: "Kommer en reaktion"
Annons