LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katy Perry återförenad med Orlando Bloom – bekräftar förhållandet

02 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Gammal kärlek rostar aldrig sägs det och det kan nog sångerskan Katy Perry och skådishunken Orlando Bloom skriva under på. Nu bekräftar artisten att de är tillsammans igen!
Annons

När Katy Perry, 33, gick på sin bror Davids bröllop nyligen kom hon visserligen solo, men i sitt bröllopstal nämnde hon Orlando Bloom, 41.

– I sitt tal sa hon om Orlando: “Vi är på goda villkor – men inte tillräckligt bra för att han ska gå som min date på bröllopet”, berättar en av bröllopsgästerna i Us Magazine.

Orlando Bloom och Katy Perry gick skilda vägar våren 2017, men har setts ihop flera gånger sedan i somras. Enligt källor till tidningen har det inte blivit seriöst mellan dem igen eftersom de lever så olika liv.

– De träffas när de kan, det är väldigt spännande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret har däremot aldrig bekräftat att de dejtar igen, tills nu.

Katy Perry är just nu aktuell med sitt nya album “Witness” med tillhörande världsturné. Orlando Bloom har huvudrollen i actionrullen “The Shanghai job” där musiken har gjorts av ingen mindre än hans påstådda flickvän…

Annons