Katrin Zytomierskas verkliga relation med barnens pappor

Katrin Zytomierska, Alexander Klingstedt och Bingo Rimér

Katrin Zytomierska har två söner ihop med Bingo Rimér och en med Alexander Klingstedt.
Nu berättar hon om relationen med ex-pojkvännerna.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

2009 träffade entreprenören Katrin Zytomierska, 42, kärleken i fotografen Bingo Rimér, 44. Bingo gick in i förhållandet med dottern Nova, 16, från en tidigare relation, och ett år senare fick de sin första gemensamma son, Ringo, 9.

2013 kom Katrin och Bingos andra son, Rambo, 6. Efter sex år tillsammans bestämde sig paret för att gå skilda vägar och enligt Katrin berodde uppbrottet på att de helt enkelt är för olika.

– Någonstans har vi insett att vi kommer att vara lyckligare på varsitt håll, har Katrin Zytomierska tidigare berättat i en intervju.

Katrin Zytomierskas kärleksliv

Det dröjde inte lång tid förrän Katrin hittade kärleken på nytt, då i Alexander Klingstedt, 39. 2017 fick de sonen Falke, 3, och Katrin blev därmed trebarnsmamma. Året efter Falkes födsel gjorde Katrin och Alexander slut.

”Jag vet och känner mig säker på vad jag vill ha och jag prioriterar inte bort det jag kan få för att anpassa mig. Det kan låta hårt och jag vet att det inte alltid är lätt att komma in i mitt liv, att hänga med i mitt tempo. Jag förstår det, men jag måste gå min väg”, skrev Katrin i ett inlägg på Instagram efter uppbrottet från Alexander Klingstedt.

Sedan dess har Katrin varit singel och det verkar som att hon istället fokuserar på barnen och sitt jobb.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Relationen med Alexander och Bingo

Katrin lever i tät symbios med sina ex. De umgås flitigt och har till och med åkt utomlands ihop. När hon gästade Alexander Pärleros podcast Framgångspodden berättade hon anledningen till detta.

– Det är udda har jag förstått. Utvecklingen går åt rätt håll, fler och fler börjar sätta sig själv åt sidan, fokusera på sina barn och umgås mera för deras skull, säger hon i podden och fortsätter:

– Men att dra det snäppet högre och sticka i väg med två ex-män är jag ensam om. Jag älskar att göra nya saker som ingen annan gör.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Katrin Zytomierska återigen om den stora familjelyckan och relationen med exen. Detta intill en bild där hon umgås med just Bingo Rimér och Alexander Klingstedt.

”Just idag är man ju bara glad över att man är en någorlunda normal familj med sunda värderingar. Öppen inställning till varandra en härlig kärleksfull konstellation. Problemfritt på gränsen till lite småtråkigt. Mysigt utan drama eller intriger eller något alls”.

https://www.instagram.com/p/CAQO5QfAYxB/

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN