Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrin Zytomierskas varning till Bingo Rimér – försökte stoppa känsliga bilden: "Jag kan inte ljuga"

29 mar, 2018 
AvLotta Gray
Trots sin forna flickväns varning lyssnade inte Bingo Rimér. Nu oroar sig Katrin Zytomierska att han ska förbli singel resten av livet – på grund av en bild på Instagram.
Annons

Bingo Rimér, 42, är främst känd som flickfotograf och hade sina glansdagar under 90-talet då han plåtade kända kvinnor, mer eller mindre påklädda. Sedan dess har han skrivit bok och antagit större utmaningar i livet som att inleda en relation med Katrin Zytomierska, 39, och tillsammans med henne fått barnen Ringo, 7, och Rambo, 4,  och träffar ofta Katrins son Falke, 1.

Paret har en tät och nära relation och nyligen varnade Katrin honom att lägga upp en bild på sin Instagram där han besöker läkaren för sitt onda och svullna knä. “Du kommer aldrig få en ny tjej om du berättar detta!” lär hon ha varnat honom, enligt bildtexten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Orden ekar i mitt huvud, när jag trots den skarpa varningen från Katrin, ändå sätter mig ner för att berätta för er hur det gick på sjukhuset idag. Jag kan inte ljuga för er. Det är emot hela min personlighet och min mamma lärde mig tidigt att man alltid skall tala sanning”, skriver han.

Annons

Men trots det ser man en bild som Katrin inte ville att han skulle lägga upp. Nämligen då läkaren ger fotografen en kortisonspruta med förklaringen att han har fått Prepatellär bursit:

– Dr Stålman undersökte mitt svullna knä samtidigt som han lyssnade på mitt ivriga försök att framstå som en stenhård idrottsman. Han tömde knät på vätska och avslutade med att ge mig ytterligare några stick med en kortisonspruta, säger Bingo i videon.

Du har nämligen drabbats av något som heter Prepatellär bursit som är en inflammation i bursa. Den kan framkallas av långvarigt arbete stående på knä, något som man förr i tiden kallade för ett “skurgummeknä”, skriver han.

Och Bingo är förvånad över förklaringen.

– Jag har alltså inte fått skada som extremsportare utan när jag likt en skurtant krupit runt på golvet med Falke, 1 år och försökt lära honom gå.

https://www.instagram.com/p/BgzNYWMFbt1/?taken-by=bingorimer

Foto: IBL, Instagram

Annons