Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrin Z:s svåra smärta – nytt besked från läkaren: "Blir värre fort"

07 jul, 2018 
AvOla Brising
Katrin Zytomierska
Katrin Zytomierska har drabbats av diskbråck som bara blir värre. Om inte nacken stärks på 6 veckor tvingas hon till operera.
Annons

För fyra veckor sedan fick Katrin Zytomierska, 40, det tråkiga beskedet att hon hade drabbats av diskbråck i nacken, något som är oerhört smärtsamt och nästan omöjligt att bli av med om man inte undergår operation. Själv skrev hon på Instagram:

Jag har diskbråck i min nacke och det går inte att göra något åt. Det måste opereras. När jag vill, när jag inte klarar av att hantera smärtan mer men det måste opereras

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kort därfter berättade hon i ett nytt inlägg:

”…jag tror jag kommer att behöva göra den här operationen snarare än senare. Det blir liksom psykiskt för mig. Smärtan har satts sig på mitt psyke nu. Innan var det bara smärta som jag kunde skita i. Nu psykar den mig

Sen blev det ännu värre. I mitten av juni berättade Katrin, som är en ivrig förespråkare av hälsosam mat och inte ens brukar ha socker hemma, i en uppdatering att hon hade gråtit sig till sömns efter att ha ätit godis.

Annons

Och det är inte mycket som har blivit bättre sedan dess. För i ett inlägg hon la ut i början av veckan skrev Katrin:

”Det är jävligt jobbigt för jag har verkligen ont och det blir värre fort. När jag blir väckt av ett barn på natten kan jag inte somna om för smärtan är för stor. Jag kan inte träna för då blir det värre och träning är ju det jag tycker mest om att göra så det påverkar mitt liv. Det spelar egentligen ingen roll vad jag gör för det gör skitont hela tiden.”

https://www.instagram.com/p/Bkvs65AHtGY/?hl=sv&taken-by=katrinzytomierska

Hon fortsatte med att fråga sina följare:

”Har inte en ok position att ligga på längre, inte sitta inte stå. Vad ska jag ta mig till? Jag vet fan inte vad jag ska göra.”

Och svaren lät inte vänta på sig. Över 100 personer skrev in tips till entreprenören på bara 10 timmar och rekommenderade allt från vitaminer och mineraler, till spikkuddar och akupunktur. Men de flesta som har eller haft liknande problem gav henne rådet att operera så fort det går. För smärtan kan i värsta fall kan bli kronisk om den inte åtgärdas.

Annons

I torsdags kväll la Katrin ut ytterligare ett inlägg på Instagram där hon uppdaterade sina följare om hur det hade gått. Hon skrev:

”Var hos en grym neurolog idag. I sex veckor ska jag gå på behandling för att stärka min nacke. Om min smärta inte avtagit efter det opererar han mig i september. Är det inte otroligt? Ingen protes ska in som ortopeden sa, utan kanske en stålplatta eventuellt. Vi ser. Men då vet ni. Jag är nöjd. Mest över att vi har satt en tydlig plan.

FOTO: Ibl, Stella

Annons