Katrin Zytomierskas rädsla – efter insikten om barnen

Katrin Zytomierska och barnen

Nu berättar Katrin Zytomierska om rädslan för att barnen håller på att växa upp. ”Fy hemska tanke”, skriver hon på Instagram.

Entreprenören och tv-profilen Katrin Zytomierska, 42, delar flitigt med sig av sitt vardagsliv med sina tre barn: Ringo, 10, Rambo, 7, och Falke, 2, både på sociala medier och i sin podcast. Att vara småbarnsförälder och samtidigt klara av allt annat i vardagen är inte så lätt och småbarnslivet är sällan helt perfekt, något som Katrin tidigare berättat om.

Katrin Zytomierskas nya insikt

Nu delar hon med sig om en ny insikt om föräldraskapet och barnen. Det är på Instagram som hon skriver att hon måste sluta vara så blödig gällande barnen. Det var häromdagen när hon insåg hur stora de har blivit som hon började att gråta.

”Okej jag måste definitivt tuffa till mig det här kommer aldrig att funka i längden. Jag måste öva på att skilja på helt normala saker och på sånt som man typ lipar över för annars kommer jag ju lipa resten av mitt liv. ”, skriver hon.

”Tårar i ögonen”

Hon berättar vidare hur hon och barnen häromdagen skulle på bio, samma dag som sonen Ringo hade en fotbollsmatch.

”Behandlar honom som om han redan var proffs och spelare i Juventus. Men sen kom vi till den kritiska stunden i den här mammans liv. Vi följde Ringo till bussen. Först tankade vi på hans busskort såklart. I ryggan har han en macka, en bar, russin, ett äpple suck ja vet. Ringo skrattar åt mig. Tycker jag är larvig och överdriver det hela. Messa när du sitter på bussen när du är framme när du är med din grupp. Men jag kommer att chilla. Snart. Det var liksom första gången bara… Sen satt jag med tårar i ögonen på bussen som tog oss åt andra hållet mot Rigoletto. Han är så fin Ringo. Så förståndig och snäll och modig och cool. ”, skriver hon.

Hon avslutar inlägget med att undra vad hon ska ta sig till när de blir så stora att de inte kommer att umgås med sin mamma på samma sätt längre.

”Fan ska de alla lämna mig på det här sättet? Stackars Falke kommer följa honom till fotbollen tills han fyller 18. Vad gör man när barnen är självständiga sen? Å fy hemska tanke.”

https://www.instagram.com/p/B7N5P1UBN11/

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Cecilia Liljeton

Senaste nytt