Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierskas oro inför semestern: ”Värsta som kan hända”

Katrin Zytomierskas oro inför semestern

Entreprenören och trebarnsmamman Katrin Zytomierska är på sina sociala medier öppen med både det positiva och det negativa som händer i hennes liv. Nu berättar hon om stressen inför semestern, en pinsam cykelolycka och vad det värsta som kan hända henne är.

Katrin Zytomierska, 41, jobbar hårt med sitt egna företag samtidigt som hon tar hand om barnen Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2. Nu går Sverige mot semestertider och många har lagt in en extra växel för att kunna jobba klart för att sedan kunna vara helt ledig.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Katrin Zytomierska är inte annorlunda och berättar nu i ett inlägg på Instagram att hon har svårt att få livspusslet att gå ihop.

Nej, jag får absolut inte ihop mina åtaganden just för tillfället. Absolut inte. Men jag kämpar”, skriver hon och fortsätter:

Fan ibland räcker det inte att man gör så gott man kan dygnet har inte mer än 24 timmar och jag måste ju sova åtta av dem.”

Nu vill Katrin Zytomierska få jobbet klart innan midsommar för att kunna slappna av under sin ledighet.

Så är det. Pju, snart är det midsommar och man vill ju gärna inte gå på semester med datorn i handbagaget. Det är det värsta som kan hända mig”, skriver Katrin Zytomierska.

https://www.instagram.com/p/By0u5rHou19/

I kommentarsfältet får hon stöd av sina följare som både peppar och kommer med användbara tips.

Bra att du är öppen och delar”, skriver en person.

”You rock! Jag brukar tänka såhär: Jobbar du in lunchen så har dygnet 25 h”, tipsar en annan.

Ett tips för att få mer tid. Sluta hänga på sociala medier”, skriver en tredje person.

Mera otur

Men Katrin Zytomierskas bekymmer tog inte slut där. Bara tio timmar efter det första Instagram-inlägget om semesterstress kom ett nytt inlägg. Bilden föreställer Katrin med en airbag-cykelhjälm, som man bär som en krage runt halsen, som löst ut när hon hoppat av sin cykel.

Nej, jag hoppade inte jämfota av cykeln, jag stampade heller inte hårt med foten när jag klev av. Jag ryckte inte tvärt med nacken JAG ÄR FAN INTE Michael Jackson jag kliver av cykeln som en vanlig människa gör. Då ska väl helvetet inte lösa ut eller?” skriver Katrin Zytomierska till bilden.

https://www.instagram.com/p/By14ATSInxQ/

Hon skriver också att hon inte har tid att lämna in den uppblåsbara hjälmen för att få den ompackad och ber helt sonika tillverkaren att skicka en ny till henne.

Vet ni vad som är mitt stora problem nu? Jag har inte tid att rodda med det här. Jag har inte tid att åka någonstans, lämna in den här få en ny jag har inte tid jag har verkligen inte tid buhuuuuuuuuuu nervous breakdown när nu. Snälla buda en ny till mig?” skriver hon.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Senaste nytt