TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Katrin Zytomierskas ord efter plötsliga insjuknandet

16 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Katrin Zytomierskas ord efter insjuknandet
Katrin Zytomierska delar öppet med sig av sitt liv för hennes följare på Instagram.
I ett nytt inlägg skriver hon nu om sitt plötsliga insjuknande och sin stora oro efter måendet.
”Låter ju onekligen som något allvarligt, eller?”, skriver Katrin på Instagram.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Katrin Zytomierska, 42, har många järn i elden. Förutom att driva två podcasts – Relationspodden tillsammans med ex-pojkvännen Bingo Rimér, 44, och Mitt i livet med programledaren Malin Gramer, 41, driver hon även matvarumärket Clean Eating.

På sin Instagram visar Katrin flitigt upp sin fullspäckade vardag och delar öppet med sig av både med- och motgångar i livet. Med bilder och långa texter får följarna ta del av händelser med Katrins söner Rambo, Ringo och Falke blandat med både jobb och events.

Skriver om sin oro på Instagram

I ett nytt inlägg på sin Instagram skriver nu Katrin Zytomierska om sitt plötsliga insjuknande och sin stora oro efter måendet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har feber. Vad är feber? Har inte haft feber i vuxen ålder, tänker genast att jag har cancer, kan jag ha fått det? Jag har stått pall för allt, kräksjukor, influensor, allt, och nu plötsligt får jag feber, det måste ju vara nåt?”, skriver Katrin på Instagram och fortsätter:

Annons

”Inga andra symptom. Ont i kroppen såklart, som ledvärk typ. Det låter ju onekligen som något allvarligt, eller? Ni kan ju allt, varför får jag plötsligt feber?”

Katrin fortsätter att berätta och skriver om sina söner som hjälper till och tar hand om sin sjuka mamma.

”Killarna är så sjukt söta som de håller på och tar hand om mig… Rambo bäddade ner mig under tre filtar, det hjälpte, sen badade han med Falke. ”Det är för varmt, Rambo” ”Ta ett djupt andetag, slappna av i kroppen och kliv i. Så behöver vi inte ropa på mamma hon är sjuk”. Tänk att en så liten förstår ändå? Och vill göra sitt yttersta för min skull. Så fint.”

I slutet av inlägget förklarar Katrin att hon inte tror att det är fullt så allvarligt som hon tidigare skrivit – men att det plötsliga dåliga måendet fått henne att tänka till.

”Jag tror kanske inte riktigt att jag har cancer men shit det blir en reality check när man ligger här och skakar och är svag. Jag sköter allt som vanligt såklart, ring eller faxa inte soc. Jag bara hoppar inte just nu. Jag har feber. Så jävla sjukt att jag har feber, fattar inte. Fattar ni?”

https://www.instagram.com/p/B3m11vdhwua/

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons